Este insarcinata?!!
Am avut un act sexual cu prietena mea (Protejat) dar trebuia ca menstruatia sa ii vina pe 29 August iar acum suntem pe 2 septembrie, mă neliniștește ca ar putea fi gravidă deoarece nu ia venit de 4 zile menstruatia, nu are semne ca iar veni, si ma intreb ce poate fi?Vreau să mai precizez ca in timpul actului am văzut că îi curge din vagin un lichid alb asemanator cu sperma dar eu nu ma terminasem, aveam prezervativul pus corect, si dupa verificare nu era spart? Ce putea fi? Va rog urgent!
1 comentarii
Buna ziua,
in conditiile in care actul sexual a fost protejat si prezervativul folosit corect nu poate ramane insarcinata prietena dvs. Lichidul alb observat de dvs este o secretie care se elimina si ajuta la lubrifierea vaginului in cazul in care nu este deranjata si/sau cu miros intepator, caz in care poate fi o infectie, acest lucru insa poate fi evaluat doar in urma unui consult ginecologic sau al unui examen al secretiei vaginale.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
in conditiile in care actul sexual a fost protejat si prezervativul folosit corect nu poate ramane insarcinata prietena dvs. Lichidul alb observat de dvs este o secretie care se elimina si ajuta la lubrifierea vaginului in cazul in care nu este deranjata si/sau cu miros intepator, caz in care poate fi o infectie, acest lucru insa poate fi evaluat doar in urma unui consult ginecologic sau al unui examen al secretiei vaginale.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 6Intarziere menstruatie
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 3Intarziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata
- 1Insarcinata?
- 2Menstruație întârziată
- 1Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Lipsa menstruatie
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: