Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
Buna ! Am un ciclu menstrual neregulat. Problema este ca intarzie de aproximativ 10 zile.
Istoric medical : Accident rutier in 14 Iunie lovita pe trecerea de pietoni. In ziua accidentului am primit pe ambulanta morfina si la UPU am facut radiografii la gat torace si membre superioare si inferioare, un CT si 3 ecografii plus administrare de antialgice iv. In urmtoarea zi am fost operata de o fractura trimaleolara la glezna drepta sub anestezie partiala ( rahianestizei ) si pusa sub tramtament altiinflamator si antialgice iv si oral. De atunci timp de 3 saptamani am avut injectii ca profilaxie antitrombotica Clexane si de când s-au terminat iau Aspenter 1 cap / zi recomandare medic plus Calcivid 2 cap/zi si Fe 1 caps pe zi.
Avnd intoricul medical de mai sus as care e posibila intarziere ?
Mentinonez ca inainte de accident am avut cateva contacte sexuale neprotejate. 1 Iunie a fost prima zi de menstruatie si ciclul dureaza intre 27 si 30 de zile. Dupa accident nici un contact sexual de nici un fel.
Istoric medical : Accident rutier in 14 Iunie lovita pe trecerea de pietoni. In ziua accidentului am primit pe ambulanta morfina si la UPU am facut radiografii la gat torace si membre superioare si inferioare, un CT si 3 ecografii plus administrare de antialgice iv. In urmtoarea zi am fost operata de o fractura trimaleolara la glezna drepta sub anestezie partiala ( rahianestizei ) si pusa sub tramtament altiinflamator si antialgice iv si oral. De atunci timp de 3 saptamani am avut injectii ca profilaxie antitrombotica Clexane si de când s-au terminat iau Aspenter 1 cap / zi recomandare medic plus Calcivid 2 cap/zi si Fe 1 caps pe zi.
Avnd intoricul medical de mai sus as care e posibila intarziere ?
Mentinonez ca inainte de accident am avut cateva contacte sexuale neprotejate. 1 Iunie a fost prima zi de menstruatie si ciclul dureaza intre 27 si 30 de zile. Dupa accident nici un contact sexual de nici un fel.
6 comentarii
Daca nu sunteti insarcinata (si asta puteti exclude cu un test de sarcina din sange beta HCG sau urina) este cel mai probabil o dereglare a ovulatiei datorita stresului prin care ati trecut!
in caz ca sunt insarcinata ce riscuri de malformatii sau alte boli are copilul ? E indicat un avort ?
Riscurile iradierii la radiografii si tomografie sunt destul de mari si trebuie bine cantarita o decizie daca sunteti insarcinata!
sunt insarcinata in 7 saptamani si 4 zile in evolutie si e normal pana acum ! Ce ati recomanda ? Medicul spune ca e totul sau nimic ! Ce sa fac ! Care sun testele pe care le pot face pana in saptamana a 12 de sarcina care poate sa imi spuna daca este afectat sau nu ? Nu conteaza ca sunt decontate sau nu de CNS !
Nu exista teste perfecte care sa evalueze riscurile iradierii asupra unui embrion in primul trimestru
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 115sunt sau nu gravida?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 2Intarzierea menstruatiei... sau sa fie alta problema?
- 3sarcina incipienta endometru ingrosat
- 4sarcina sau nu?
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 2Menstruatia intarziata.
- 4mi-a întârziat 8 zile. am șansă să fiu însărcinată?
- 0Cistita
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 2Sarcina sau altceva?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 3Intarziere menstruatie
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 1De ce imi intarzie menstruatia??
- 0Menstruatie intarziata
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: