Posibila sarcina?
Bună ziua! Sunt puțin panicată, luna aceasta trebuia să îmi vina menstruația in data de 12 și se pare că întârzie. Sunt panicata deoarece am avut mai multe contacte cu partenerul, el ieșind la timp. Exista posibilitatea sa fiu însărcinată deși am făcut deja 4 teste și toate au ieșit negative. Nu îmi întârzie niciodată, tot timpul îmi vine în aceeași dată sau uneori cu o zi mai repede. Oare am făcut testele prea repede? De obicei înainte de menstruație am dureri mari de sâni cu o săptămână înainte, de data aceasta au apărut dureri doar de sfârcuri când trebuia sa vina menstruația. Mulțumesc!
2 comentarii
Buna.
Rata de esec a metodei pe care o folositi e de 40 %. Din cauza lichidului preseminal care se elimina la inceputul actului sexual si contine spermatozoizi, puteti ramane insarcinata. Test la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani dupa ultimul act sexual neprotejat. Ati facut testele prea devreme.
Rata de esec a metodei pe care o folositi e de 40 %. Din cauza lichidului preseminal care se elimina la inceputul actului sexual si contine spermatozoizi, puteti ramane insarcinata. Test la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani dupa ultimul act sexual neprotejat. Ati facut testele prea devreme.
Bună ziua. Mulțumesc frumos, mâine voi merge la medic și voi vedea ce se întâmplă. Poate am ceva de natura hormonala, chist sau pur și simplu s-a întâmplat să întârzie. Am întrebat aici pentru că eram curioasa daca a mai trecut cineva prin asta și să îmi fac o idee până marți când este doamna doctor la lucru
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 7pot fi insarcinata?
- 22hematurie de doua luni
- 8pot ramane gravida?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 6o posibila sarcina?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 5sunt insarcinata daca?
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 2Menstruația nu vine
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Sarcina?
- 1Întârziere ciclu
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei