Ce se poate sa am?
buna ziua
mi-a intarziat ciclul 10 zile, ceea ce este anormal(cel mai mult mi-a intarziat 5 zile) si insarcinata nu am cum sa fiu deoarece prietenul meu m-a atins numai cu mana si am facut si 2 teste de sarcina ambele iesind negative.
sindromul premestrual este prezent(sani balonati, stare de nervozitate, oboseala), dar ciclul nu imi vine.
care este cauza?sunt foarte ingrijorata
mi-a intarziat ciclul 10 zile, ceea ce este anormal(cel mai mult mi-a intarziat 5 zile) si insarcinata nu am cum sa fiu deoarece prietenul meu m-a atins numai cu mana si am facut si 2 teste de sarcina ambele iesind negative.
sindromul premestrual este prezent(sani balonati, stare de nervozitate, oboseala), dar ciclul nu imi vine.
care este cauza?sunt foarte ingrijorata
9 comentarii
daca te-a atins numa cu mana asa cum zici atunci pentru ce ti-ai mai facut testul de sarcina?
pt ca am auzit o gramada de grozavenii si m-am gandit sa nu se fi atins el singur inainte si sa mai fi supravietuit anumiti spermatozoizi..am oroare de lucrurile astea
scumpa mea, tu mai crezi in mos craciun? Nu poti sa ramai gravida ca te face cu degetul. STAI LINISTITA !!!!! mai stai cateva zile si daca nu-ti vine ciclul dute la un ginecolog.
sant cazuri cand intarzie si o luna. Motivele sant diverse. nu trebuie sa te sperii de fiecare data cande iti intarzie. Dar am o intrebare daca se poate, cati ani ai?
22, dar nu e vb ca sunt atat de naiva, dar am gasit cazuri pe net daca intri in cada unde a ejaculat un barbat poti sa ramai gravida...alt caz care sunt aberant
eu am facut baie intr-o vana unde au ejaculat 6 barbati, cum iti explici ca nu am ramas gravida?
eu am aceeasi problema ca a ta.si mie mi-a intarziat vreo 7 zile luna trecuta.am fost la consult ginecologic.am facut si o ecorgafie sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata.mi s-a spus ca trebuie sa astepti pana la 12 zile.daca nu vine pana atunci ar trebui sa consulti un doctor.
eu am inceput sa iau o tinctura de la plafar special pentru reglamrea hormonilor si a ciclului.acuma trebuie sa imi vina miercuri. sa vad ce o sa fie.
daca vrei sa incerci ceva natural ai putea sa iei o tinctura de la palfar.nu costa mult si pentru ca e facuta din plante nu cred ca iti afecteaza prea mult organismul.
eu am inceput sa iau o tinctura de la plafar special pentru reglamrea hormonilor si a ciclului.acuma trebuie sa imi vina miercuri. sa vad ce o sa fie.
daca vrei sa incerci ceva natural ai putea sa iei o tinctura de la palfar.nu costa mult si pentru ca e facuta din plante nu cred ca iti afecteaza prea mult organismul.
merci mult de sfat, o sa mai stau cateva zile si daca nu o sa incerc asta de la plafar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 4Intarziere menstruatie
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 4intarziere menstruatie
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 02 ore pana la blister nou, menstruatie lipsa!
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 3Am ramas însărcinată?
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: