Menstruatie tot nu a venit

Buna, am 17 ani si de obicei ciclul meu menstrual e de 30-35 de zile, niciodata mai mult. Acum sunt in ziua 35 si am simptome de menstruatie de cateva zile, precum scurgeri, mici crampe abdominale impreuna cu putine dureri de spate, plus
acnee insa tot nu a venit menstruatia. Mentionez ca nu am avut niciodata un contact sexual deci presupun ca nu e vorba de o sarcina. Voiam sa va cer parerea inainte de a merge la un ginecolog:)
acnee insa tot nu a venit menstruatia. Mentionez ca nu am avut niciodata un contact sexual deci presupun ca nu e vorba de o sarcina. Voiam sa va cer parerea inainte de a merge la un ginecolog:)
9 comentarii

Buna. Trebuie sa va vina menstruatia. Asteptati linistita.

Este normal sa intarzie asa? Cam cat e normal sa dureze un ciclu menstrual?

21-35 de zile. Nu va impacientati. Asteptati linistita ca va veni. Cand aveti drum pe la medicul de familie, cereti si o trimitere pentru ecografie abdominala totala. :)

Buna...sunt in ziua 39 si tot nu a venit..in schimb a aparut o scurgere maronie..am auzit ca asta e posibil doar in cazul unei sarcini..sunt foarte speriata, desi stiu ca nu am avut un contact sexual propriu zis si niciodata un penis nu mi-a atins vaginul..anxietatea mea o ia razna..

Daca nu ati avut niciodata contact sexual cu penetrare, nu sunteti insarcinata. Stati linistita.
E posibil sa existe niste chisturi. De aceea v-am sfatuit sa faceti o ecografie abdominala totala. Chisturile pe ovare pot provoca intarzierea menstruatiei.
Dar scurgerea maronie sunt sigura ca preceda menstruatia.
E posibil sa existe niste chisturi. De aceea v-am sfatuit sa faceti o ecografie abdominala totala. Chisturile pe ovare pot provoca intarzierea menstruatiei.
Dar scurgerea maronie sunt sigura ca preceda menstruatia.

Am inteles..eu am si niste probleme cu glanda tiroida. Acum cateva luni am facut ecograf si mi-a gasit niste micronoduli si iau in fiecare zi pastile de vreo 3-4 luni. Insa pana acum nu am avut probleme cu asta. Se poate si de la glanda?

Nu stiu acest lucru. Imi pare rau. Intrebati doctorul care v-a dat medicamentele pentru tiroida.

E ok:) Au trecut aproximativ 4 zile si am aceeasi scurgere maronie insa uneori sunt si urme de sange normal pe absorbant. Nu am nicio durere abdominala, sau vreun simptom de menstruatie si asta imi da putin de gandit. Probabil culoarea e din cauza intarzierii..

Faceti o ecografie abdominala totala sa vedeti daca nu sunt chisturi pe ovare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 5probleme cu menstruatia
- 2Intarzaiere menstruatie
- 1cm intarziat
- 1Sunt însărcinată?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 0Menstruatiei
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 2Sunt gravidă?
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: