Sarcina? Menstruatie intarziata?

Buna seara am si eu o intrebare este vorba de prietena mea ia intarziat ciclu mestrual, a facut 3teste de sarcina dar toate iau iesit negativ, maine suntem deja in 1 si suntem cam ingrijorati ne puteti ajuta si pe noi?? Va multumesc mult, o seara buna.
6 comentarii

Avem nevoie de mai multe detalii: cand a avut ultima menstruatie, cand ar fi trebuit sa o aiba pe urmatoarea, cand a avut loc contactul neprotejat...

Pai ultima mestruatie ia venit luna trecuta pe 26 si contact sexual am avut luna asta neprotejat dar nu am facut nimic sunt sigur de asta:( iar ciclu mestrual trebuia sa-i vina saptamana asta care A trecut:(. Ce putem face, cum sa aflam daca este vorba de o sarcina sau nu?? Ajutati ma si pe mine va rog.

Nu-mi raspunde si mie nimeni:( chiar sunt ingrijorat:( ajutati- ma. O seara buna.

In principiu, chiar daca contactul neprotejat nu s-a finalizat, o sarcina tot e posibila. Desi tind sa cred ca e doar o dereglare hormonala. Cam la 2 saptamani sa repete testul pt ca atunci e concludent.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 1imi intarzie ciclul
- 5am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 1sunt insarcinata?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 19Dubii, sarcina...?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 9sunt insarcinata sau nu...?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 1Posibila sarcina?
- 0Rigevidon 21+7
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? testul de sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: