renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
![cocolacra85](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Iau anticonceptionale de 6 ani, si de 2 luni am renuntat la ele cu gandul ca in viitorul apropiat voi ramane insarcinata.Dupa ce am renuntat la ele, am avut intarziere de menstruatie de 10-13 zile, iar cand menstruatia mi-a venit m-a durut foarte tare burta, ceea ce in timpul administrarii anticonceptionalelor nu aveam cine stie ce dureri. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, mai aveam cateodata scurgeri maronii si durere in partea dreapta jos. Durerea nu este intensa, de genul ca acum ma doare, imi da cate un impuls si apoi nu ma mai doare. Am fost la medicul ginecolog pt control si mi-a spus ca este normal sa ma mai doara in dreapta jos sau in stanga, pt ca ovarele acum si-au reluat activitatea, si ca ovarul drept e foarte putin mai mare, dar e normal. Si ca am o mica rana pe colul uterin care e in curs de vindecare.
Intrebarea mea este: E normal sa ma doara cateodata in dreapta jos, pt ca nu mai iau pastile de 2 luni? Ca pot sa merg, sa ma misc. Durerea nu este continua, doar ca ma mai doare si spatele, soldul.
Multumesc,
Lacramioara
Iau anticonceptionale de 6 ani, si de 2 luni am renuntat la ele cu gandul ca in viitorul apropiat voi ramane insarcinata.Dupa ce am renuntat la ele, am avut intarziere de menstruatie de 10-13 zile, iar cand menstruatia mi-a venit m-a durut foarte tare burta, ceea ce in timpul administrarii anticonceptionalelor nu aveam cine stie ce dureri. Dupa ce mi-a trecut menstruatia, mai aveam cateodata scurgeri maronii si durere in partea dreapta jos. Durerea nu este intensa, de genul ca acum ma doare, imi da cate un impuls si apoi nu ma mai doare. Am fost la medicul ginecolog pt control si mi-a spus ca este normal sa ma mai doara in dreapta jos sau in stanga, pt ca ovarele acum si-au reluat activitatea, si ca ovarul drept e foarte putin mai mare, dar e normal. Si ca am o mica rana pe colul uterin care e in curs de vindecare.
Intrebarea mea este: E normal sa ma doara cateodata in dreapta jos, pt ca nu mai iau pastile de 2 luni? Ca pot sa merg, sa ma misc. Durerea nu este continua, doar ca ma mai doare si spatele, soldul.
Multumesc,
Lacramioara
6 comentarii
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este foarte corect ce ti-a spus ginecologul, asa este. Daca durerea persista si pare ca vine din spate mai degraba, vezi sa nu se fi suprapus vreo "raceala" la rinichi sau sa fie vreo problema cu apendicele. Poti face ecografie pelvina, daca n-ai facut si se va vedea daca toate sunt in limite normale.
Sanatate!
Sanatate!
Daca este apendicita ce spital imi recomandati? Multumesc
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca esti din Bucuresti, poti merge la Floreasca si afli daca este ceva in neregula.
Mersi mult, sper ca nu o sa ma mai doara deloc, ca asa aveam impresia ieri, ca nu ma mai durea deloc.Medlife crezi ca e bun? Nu am fost niciodata in spital si ma gandesc ca e clinica privata :)
Am auzit ca si Medlife e bun, dar eu vorbesc numai despre ce stiu. Iti spuneam de Floreasca, iti pot face acolo investigatii rapide si de medici am auzit numai de bine. Dar stii cum e, poti nimeri un medic bun dar intr-o zi proasta si e suficient sa ramai cu impresia ca tot spitalul e de toata jena.
Numai Bine!
Numai Bine!
![claudia18](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua,
am luat timp de aproximativ 3 ani Marvelon 21, la recomandarea medicului de la planificare familiala.La inceput nu am avut probleme, dar cu timpul am inceput sa am dureri in timpul actului sexual, scaderea, aproape diminuarea totala a apetitului sexual, prin urmare am hotarat sa fac o pauza sau poate chiar sa le las definitiv.Problema mea este ca in prima luna dupa ce le-am lasat menstruatia mi-a venit normal, desi a intaziat 2 zile, iar in a 2a luna mi-a intarziat aprox 2 saptamani iar cand a venit, era intr-o cantitate extrem de mica, cativa picuri. Este normal? iar oare anticonceptionalele M arvelon 21 nu erau potrivite organismului meu si de aici acele efecte negative?
Multumesc.
am luat timp de aproximativ 3 ani Marvelon 21, la recomandarea medicului de la planificare familiala.La inceput nu am avut probleme, dar cu timpul am inceput sa am dureri in timpul actului sexual, scaderea, aproape diminuarea totala a apetitului sexual, prin urmare am hotarat sa fac o pauza sau poate chiar sa le las definitiv.Problema mea este ca in prima luna dupa ce le-am lasat menstruatia mi-a venit normal, desi a intaziat 2 zile, iar in a 2a luna mi-a intarziat aprox 2 saptamani iar cand a venit, era intr-o cantitate extrem de mica, cativa picuri. Este normal? iar oare anticonceptionalele M arvelon 21 nu erau potrivite organismului meu si de aici acele efecte negative?
Multumesc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 0sunt gravida?
- 0dureri in partea dreapta
- 1Dureri in partea dreapta de jos a abdomenului
- 0Caz de edem cap os femur, interpretare RMN
- 1Am intarziere la menstruatie 22 de zile!
- 1Probleme menstruale
- 8Sunt gravida?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Însărcinată sau nu?
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei renuntarea la anticonceptionale durerea de sold durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: