intarzierea menstrei
Buna ziua! Am folosit anticonceptionale Milligeste pe care le-am oprit in luna septembrie (mai exact pe 5 septembrie am luat ultima pastila). Pe 9 septembrie mi-a venit menstruatia, la fel si pe data de 5 octombrie, dar in luna noiembrie nu mi-a venit nici pana acum... Mentionez ca ultimul meu contact sexual a fost prin luna iulie (mijlocul spre sfarsitul lunii). Intrebarea este de ce nu-mi vine ciclul? Mi-am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negativ (ultimul l-am facut chiar acum cateva zile). Este o dereglare hormonala din cauza pastilelor sau altceva?!?! Multumesc anticipat.
4 comentarii
Insarcinata nu ai cum sa fii. Cred ca e ceva mai presus de ceea ce ti se poate spune pe un forum, vreo dereglare, ceva. deci cel mai bine e sa mergi la medic... Sper sa fii bine.
am fost eu la medic :| M-am protejat cu mercilon 21 de 2 ani si un pic... si bausem un pahar de bere am zis sa fiu mai safe sa poarte prezervativ... si ce crezi? nu imi vine menstruatia... era fixa, dar e prima oara in viata mea cand patesc asa ceva:| doctora a zis ca e imposibil... dar ce pot avea???
poate cineva sa-mi raspunda?
poate cineva sa-mi raspunda?
Nu intotdeauna sarcina este cauza intarzierii. Eu in luna noiembrie nu am avut menstruatie, si desi iau Utrogestan de 4 zile tot nu a venit(am mers la medic si mi le-a prescris, deci nu sunt insarcinata). E o dereglare hormonala. Se mai intampla...singura solutie e medicul in cazuri de astea...
Multumesc pentru raspuns! Am intrebat farmacista si am sunat-o pe doamna doctor. mi-au spus ambele sa incep o noua folie de Mercilon 21 si luna viitoare vine. M-am gandit sa maduc la un endocrinolog, este bine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 3menstruatie intarziata
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 4Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 1intarziere menstruatie
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 2intarzierea menstruatiei
- 2Sunt insarcinata?
- 2Menstruatie intarziata
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 1Sunt gravida?
- 5intârziere menstruație
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Intarziere
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 0Lipsa menstruatie
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: