intarzierea menstruatiei
trebuia sa imi vina menstruatia pe 18 aprilie, si suntem in 26 aprilie, deci sunt 8 zile de intarziere, e posibil sa fiu insarcinata daca m-am protejat de fiecare data cu prezervativ? si l-am verificat mereu
il ultimile 2 luni menstruatia mi-a venit fortata cu duphaston deoarece aveam intarzieri de 15-20 zile
luna asta m-am hotarat sa nu mai iau, sa astept sa imi vina natural, momentan sunt 8 zile de intarziere, este vreo sansa sa fiu insarcinata?
il ultimile 2 luni menstruatia mi-a venit fortata cu duphaston deoarece aveam intarzieri de 15-20 zile
luna asta m-am hotarat sa nu mai iau, sa astept sa imi vina natural, momentan sunt 8 zile de intarziere, este vreo sansa sa fiu insarcinata?
2 comentarii
Este extrem de improbabil să fie vorba de o sarcină. E vorba de o întârziere a cărei cauză este de ordin endocrin. Tratamentul hormonal cu Duphaston nu rezolvă, de fapt, fondul problemei, după cum aţi observat. Un tratament homeopatic ar fi opţiunea de primă alegere.
Buna seara!Va rog sa-mi raspundeti daca am facut sex neprotejat pe09.06, desi menstruatia am avut-o pe 02.06, am luat Postinol in maxim 30 minute, si apoi la 12 ore se poate sa fi ramas, nu am avut nici o stare si nici nu mi-a curs nimic.Cand ar trebui sa-mi vina acuma ?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Oare am ramas ? e vreun risc pt mine ?
- 2intarzierea menstruatiei
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 6o posibila sarcina?
- 14insarcinata?
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Intarziere menstruatia
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 9Menstruatie intarziata
- 0Am ramas gravida?!
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: