Intarziere menstruatiei 2 luni

Buna!
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
2 comentarii

Nu prea ai cum sa fi insarcinata. Din moment ce contactele sexuale s-au oprit in octombrie, s-ar fi vazut putina burtica acum sau ai fi avut niste semne evidente de sarcina. Eu as recomanda o vizita la ginecolog si sa te lamureasca. Poate sa iti dea pastile care sa-ti induca menstruatia. Numai bine!

Am facut astazi al 3 lea test de sarcina cu urina de dimineata si din nou negativ...si nu stiu ce sa mai fac sa imi vina odata..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 5Imi intarzie ciclul de la stres?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 2despre menstruatie...
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 7durere de ovare
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 2Intarzierea ciclului
- 3CM intarziat 6 zile!
- 5probleme cu menstruatia
- 0Menstruatie întârziată!
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: