Intarziere menstruatiei 2 luni
Buna!
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
Am deja 2 luni de cand mi-a intarziat menstruatia.. ultima data cand mi-a venit a fost 17 ianuarie ( a fost si mai slaba cantitativ)...si nici pana in prezent nu mi-a mai venit venit.Contacte sexuale nu am mai intretinut din octombrie anul trecut si totusi menstruatia intarzie.Am facut si un test de sarcina, a iesit negativ...l-am facut si pe al 2-lea la 3 zile dupa primul si a iesit din nou negativ.Se poate sa fiu insarcinata daca 2 teste au iesit negative?
2 comentarii
Nu prea ai cum sa fi insarcinata. Din moment ce contactele sexuale s-au oprit in octombrie, s-ar fi vazut putina burtica acum sau ai fi avut niste semne evidente de sarcina. Eu as recomanda o vizita la ginecolog si sa te lamureasca. Poate sa iti dea pastile care sa-ti induca menstruatia. Numai bine!
Am facut astazi al 3 lea test de sarcina cu urina de dimineata si din nou negativ...si nu stiu ce sa mai fac sa imi vina odata..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 8de ce nu-mi vine ciclul menstrual?
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 10menstruatie
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 1Intarziere menstruatie
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 2Întârziere menstruatie
- 1Menstruație
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 0Menstruatiei
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Potentiala sarcina
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Menstruație întârziată
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: