prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
Buna Seara ! Hristos A Inviat !
Am o problema cu, care ma confrunt de ceva timp... Am facut sex protejat cu prietena mea pe 14 feb., dar a avut loc un incident neplacut (prezervativul s-a rupt) :(. La 16 ore a luat prima pastila Postinor 2, iar a doua pastila dupa 12 ore de la prima pastila. Totul ok. Menstruatia a venit aprox la data care trebuia (a intarziat cam 1-2 zile) mentionez ca iubita era in perioada fertila. De atunci am facut sex protejat (niciun incident neplacut) in afara perioadei fertile... Menstruatia trebuia sa se instaleze pe 1 aprilie... suntem in 4 apr. si inca nu a aparut...
Intrebarea mea: Care sunt cauzele care ar putea duce la aceasta intarziere ? * Ea zice ca a stat in frig, a fost putin racita si stresata zilele trecute, e posibil sa fie asta cauza?
Astept raspunsurile dvs. ! Sarbatori Fericite !
Am o problema cu, care ma confrunt de ceva timp... Am facut sex protejat cu prietena mea pe 14 feb., dar a avut loc un incident neplacut (prezervativul s-a rupt) :(. La 16 ore a luat prima pastila Postinor 2, iar a doua pastila dupa 12 ore de la prima pastila. Totul ok. Menstruatia a venit aprox la data care trebuia (a intarziat cam 1-2 zile) mentionez ca iubita era in perioada fertila. De atunci am facut sex protejat (niciun incident neplacut) in afara perioadei fertile... Menstruatia trebuia sa se instaleze pe 1 aprilie... suntem in 4 apr. si inca nu a aparut...
Intrebarea mea: Care sunt cauzele care ar putea duce la aceasta intarziere ? * Ea zice ca a stat in frig, a fost putin racita si stresata zilele trecute, e posibil sa fie asta cauza?
Astept raspunsurile dvs. ! Sarbatori Fericite !
5 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu am ejaculat in prezervativ... cand l-am scos am observat o gaura micuta in el
prietena ta nu s-a informat... si banuiesc ca nu stie ce probleme poate cauza administrarea pilulei...problema e ca aceasta pastiluta, in primul rand iti provoaca dereglari... e posibil sa vina mai devreme.. sau in cazul ei mai tarziu... dar daca e ceva exista testul de sarcina care se gaseste in orice farmacie.. face unu si scapa de griji si stres ;).. data viitoare aveti mai multa grija... ;)
I-a venit menstruatie la 5 minute dupa ce am deschis topicul asta... Mai sunt motive de ingrijorare ? :|
daca ia venit nu... dar pentru un timp sa nu va bazati pe metoda calendarului... din cauza dereglarilor si sa aveti grija cum va protejati...ca nu poti folosi pilula de 2 ori in aceeasi luna si nici sa o folosesti des max de 2 ori pe an ca nui face bn...MAI MULTA GRIJA, MAI PUTINE PROBLEME
Nu ne-am bazat niciodata pe metoda calendarului... doar cu prezervativ am facut.
Multumesc. Asa sa fie ! :) Numai bine
Multumesc. Asa sa fie ! :) Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4abuz de postinor
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 13Sunt oare insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Sarcină sau nu?!
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor prezervativul rupt intarzierea menstruatiei