De ce imi intarzie menstruatia ?
Buna. Am o nelamurire. De obicei am o menstruatie neregulata. Odata cu incepere vietii sexuale, acum cateva luni, se mai reglase cat de cat, gen 3-4 zile intarziere maxim. Dar dupa ultimul act sexual (18 dec) nu a mai venit, nici in prezent. Mentionez ca de fiecare data ne-am protejat. De ce imi intarzie? Sa fie de la stres? Raceala de iarna? ( am mai patit sa intarzie mult si inainte, dar era de la chisturi). Nu prezint simptome de gravida. Doar ma doare spatele jos.
5 comentarii
Buna.Cand ai avut ultima menstruaţie, ce data, si cat timp ti-a întârziat?Cauzele pot fi multe..răceli, dereglări hormonale, boli ginecologice, chisturi, varsta, precum si schimbarea corpului din cauza începerii vieţii sexuale.Atata timp cat ai facut protejat mereu, bănuiesc ca prezervativ, sarcina nu e posibila atata timp cat te-ai asigurat 100% ca nu a ajuns nimic înăuntru.Uite, eu de exemplu si mie imi întârzie mereu, si mult dar am chisturi si a spus doctorul ca din cauza lor am probleme dar merg regulat la doctor si le ţin sub control cu anticonceptionale, prescrise de doctor care mi-au reglat momentan ciclul si sper sa scap si de ele in timp.Eu zic sa faci o vizita si tu la ginecolog ca te va lămuri doctorul si vei fi si tu mai linistita.Multa sanatate
Dupa cum spuneam pot sa fie multe cazuri.Eu nu am de unde sa stiu ce s-a intamplat in corpul tau de aceea iti recomand un consult.Totusi sunt ft.multe zile intârziere..nu mai sta asa.Programeaza-te sa nu ai ceva grav, nu mi se pare deloc ok ce ti se intampla, nu e normal.
singura chestie de care imi e frica era sarcina, dar nu cred ca facand protejat este posibil. mereu am avut grija
Ai incercat sa faci un test de sarcina?dupa atâtea zile de intârziere sigur iti arata daca e sarcina.Nu stiu cum v-ati protejat dar nu e nimic sigur in ziua de azi.Un test te-ar linişti mai mult, si daca iese negativ iti mai ramane controlul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 4intarziere ciclu, need help
- 3mi-a intarziat menstruatia 2 luni..va rog sa-mi rasp urgent
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.Ajutooor va rog!
- 10oare sunt gravida
- 1Sarcina sau probleme?
- 2Întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0Imi intarzie ciclul
- 1Lipsa menstruatie
- 2Sunt gravidă?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: