LO-FEMENAL
Folosesc acest Anticonceptional din 2003.In ultimele 6-8 luni a disparut ciclul menstrual, iar de cateva luni cand incep folia(primele 2 tablete)imi scade tensiunea pana la 90/55, mi-e greata, transpir(chiar imi vine sa vars)dupa care imi mai revin.Sa fie un efect advers?
Am un ovar polichistic, iar la celalalt am un chist de 18mm.
Am un ovar polichistic, iar la celalalt am un chist de 18mm.
16 comentarii
Este posibil ca cele descrise sa fie efecte adverse. În special problema ovariana este îngrijorătoare, probabil că ar fi preferabil să folosiţi altă metodă contraceptivă.
Multumesc pentru promptitudine si raspunsul dat.
O sa opresc tratamentul cu Lo-femenal.Ca sa incep un alt tratament am nevoie de analize(la inceput am folosit Triquillar)?Pot sa folosesc in continuare sau trebuie sa fac o vizita la Cabinetul de planificare?
In legatura cu problema ovariana medicul ginecolog si medicul de familie mi-au spus acelasi lucru:ca trebuie sa dispara daca folosesc anticonceptionale.
Care ar fi o alta metoda contraceptiva?
O sa opresc tratamentul cu Lo-femenal.Ca sa incep un alt tratament am nevoie de analize(la inceput am folosit Triquillar)?Pot sa folosesc in continuare sau trebuie sa fac o vizita la Cabinetul de planificare?
In legatura cu problema ovariana medicul ginecolog si medicul de familie mi-au spus acelasi lucru:ca trebuie sa dispara daca folosesc anticonceptionale.
Care ar fi o alta metoda contraceptiva?
Eu iti recomand sa mai schimbi ginecologul. Daca dupa 4 ani de utilizare a acestui contraceptiv nu s-a intamplat nimic sau din contra a aparut chistul atunci sigur nu este in regula. Nu toti progestativii din anticonceptionale au si rol terapeutic. Un ginecoloc foarte bun utiliza pentru asta in special Marvelon 28 si numai 3 luni. Daca nu era nici o imbunatatire facea investigatii suplimentare si alte tratamente. Asa ca mai incearca sa mai consulti si un alt ginecolog.
Multumesc pentru acest raspuns.
Cu siguranta o sa merg la un alt ginecolog.
Sanatate tuturor!
Cu siguranta o sa merg la un alt ginecolog.
Sanatate tuturor!
sunt medic si un chist ovarian mai poate ascunde si altceva. Asa ca mergi la ginecolog si nu mai astepta opinii.
Sunt hotarata sa incep cu un Ecograf, un test Papanicolau.
Multumesc pentru sfat.
Multumesc pentru sfat.
Nu stiu daca toti medicii trebuie sa fie si ginecologi. Mai este nevoie si de medici de familie. Si nu sunt din Bucuresti. sanatate
Imi cer scuze pentru ca am insistat cu intrebarile.
Am renuntat la Anticonceptionale si de cand am intrerupt am o scurgere colorata.
Este din cauza ca am intrerupt contraceptivele sau este altceva?
Este din cauza ca am intrerupt contraceptivele sau este altceva?
am si eu nevoie de un sfat. iau lofemenal de ceva timp si aseara am pierdut o pastila.ce fac in cazul asta?o iau pe urmatoarea sau le intrerup?
multumesc
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 5pot ramane insarcinata?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 10anticonceptionale desorelle
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 1laparoscopie
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0anticonceptionale yasmine
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 2anticonceptionale
- 0Ovare polichistice
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ovarele polichistice ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: