mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele

de doi ani iau anticonceptionale. am luat la inceput microginon dupa care am trecut pe karissa, in urma unui consult ginecologic. doctorita cardiolog mi=a interzis sa mai iau, pt ca, spune ea, pot face atacuri cerebrale de la ele. este adevarat? sunt chiar atat de periculoase?
4 comentarii

de cateva luni mi-au aprut cateva bubite pe capul penisului doar pe o parte de ceuloare rosiatica ele nu ma deranjeaza numai ca exist si provoaca usturimi la urinare si transpiratie, si un mirost nu foarte urat dar e destul de mirositor va rog sa imi raspundeti la intrebare va rog va rog sa imi raspundeti la intrebare VA MULTUMESC

de cateva luni mi-au aprut cateva bubite pe capul penisului doar pe o parte de ceuloare rosiatica ele nu ma deranjeaza numai ca exist si provoaca usturimi la urinare si transpiratie, si un mirost nu foarte urat dar e destul de mirositor va rog sa imi raspundeti la intrebare va rog va rog sa imi raspundeti la intrebare VA MULTUMESC

snoop..problema ta este grava...doar dak nu te duci sa consulti un dermatolog in cel mai scurt timp..exista tratamente pt acest fel de VIRUS(microb) care dureaza intre 2 saptamani..si maxim 3 luni...
asa ca..fa bine si fugi rpd la un medic..
Sanatate...
asa ca..fa bine si fugi rpd la un medic..
Sanatate...

momitza, ce sa zic...in principiu orice anticonceptional este periculos, nu am auzit ca poti sa faci atac cerebral de la ele...dar..eu iti propun sa nu mai iei sa folosesti prezervativul sau "diafragma" sunt sigure...si nu te afecteaza cu nimic fizic, hormonal sau psihic(asa cum fac anticonceptionalele)
Sanatate...
Sanatate...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12contaceptivele si dereglarea hormonala
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 2prolactina
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 7anticonceptionalele yaz
- 10Melleva 35 - acnee
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: