mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
de doi ani iau anticonceptionale. am luat la inceput microginon dupa care am trecut pe karissa, in urma unui consult ginecologic. doctorita cardiolog mi=a interzis sa mai iau, pt ca, spune ea, pot face atacuri cerebrale de la ele. este adevarat? sunt chiar atat de periculoase?
4 comentarii
de cateva luni mi-au aprut cateva bubite pe capul penisului doar pe o parte de ceuloare rosiatica ele nu ma deranjeaza numai ca exist si provoaca usturimi la urinare si transpiratie, si un mirost nu foarte urat dar e destul de mirositor va rog sa imi raspundeti la intrebare va rog va rog sa imi raspundeti la intrebare VA MULTUMESC
de cateva luni mi-au aprut cateva bubite pe capul penisului doar pe o parte de ceuloare rosiatica ele nu ma deranjeaza numai ca exist si provoaca usturimi la urinare si transpiratie, si un mirost nu foarte urat dar e destul de mirositor va rog sa imi raspundeti la intrebare va rog va rog sa imi raspundeti la intrebare VA MULTUMESC
snoop..problema ta este grava...doar dak nu te duci sa consulti un dermatolog in cel mai scurt timp..exista tratamente pt acest fel de VIRUS(microb) care dureaza intre 2 saptamani..si maxim 3 luni...
asa ca..fa bine si fugi rpd la un medic..
Sanatate...
asa ca..fa bine si fugi rpd la un medic..
Sanatate...
momitza, ce sa zic...in principiu orice anticonceptional este periculos, nu am auzit ca poti sa faci atac cerebral de la ele...dar..eu iti propun sa nu mai iei sa folosesti prezervativul sau "diafragma" sunt sigure...si nu te afecteaza cu nimic fizic, hormonal sau psihic(asa cum fac anticonceptionalele)
Sanatate...
Sanatate...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 3ati folosit cilest?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 6anticonceptionalele pot deregla metabolismul?
- 4sunt protejata din prima zi?
- 4a cata pastila?
- 5anticonceptionale desorelle
- 10anticonceptionalele laurina
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 5Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
- 15anticonceptionale yaz
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: