NUVARING sau LOGEST
![adina2494](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 14efectul Mercilon
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 8Pauza anticonceptionale?
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 0Jeanine sau Karissa?
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 2Contraceptive Logest
- 0informatii contraceptive Milligest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: