NUVARING sau LOGEST
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 4au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
- 7Diane 35 si spotting
- 3secretii abundente de la anticonceptionale
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 1cum se iau anticonceptionalele corect?
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 1Problema anticonceptionale
- 8Simptome ciudate
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: