Sex in a 5-a zi dupa pastile
Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii
Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.
Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.
Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 2contraceptive - nu stiu ce sa fac?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 2karissa, cum se ia?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3e yasmin potrivit?
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 17spotting
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 3anticonceptionale Meleva inainte de sarcina
- 10anticonceptionale desorelle
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 7Prima pilula dupa pauza
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 4am o secretie ciudata!
- 0cum sa iau anticonceptionale?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: