Sex in a 5-a zi dupa pastile

Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii

Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.

Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.

Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.

Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 16LO-FEMENAL
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 0greseala administrare diane 35
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 20Anticonceptionale
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: