Sex in a 5-a zi dupa pastile
Buna ziua,
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
Am inceput sa iau din nou pastile (Karissa) dupa o pauza de cateva luni. Am luat prima pastila in prima zi de ciclu iar dupa a cincea zi am facut sex neprotejat, cu ejaculare. Cum e mai bine sa fac in acest caz? Sa iau pastila de a 2-a zi? Daca da, iau deodata cu anticonceptionalele? Sau le intrerup?
4 comentarii
Daca iei anticonceptionale pt ce sa mai iei pastila de a doua zi? Ia mai departe anticonceptionalele si e ok, esti protejata.
Am pus intrebarea pentru ca aveam impresia ca protejarea apare abia dupa a 7-a zi.
Atunci cand incepi administrarea primei folii din prima zi de menstruatie, atunci esti protejata din prima zi. Erai protejata si nu ai motive de ingrijorare.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Numai in cazul in care iei prima pilula in ziua 2, 3, 4, 5 esti protejata dupa 7 zile.
Bună, aseară am avut contact sexual, iar azi e ultima pilulă de a doua zi, pastile karissa, urmează cele 7 zile de menstruație e vreo problema ce părere aveți? Ma va proteja?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 2Mai pot ramane gravida dupa 9 ani de contraceptie?
- 6Pe ce perioada sunt indicate contraceptivele?
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 3este adevarat?
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 6cum iau anticonceptionale?
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 10Exista vreun risc???
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 6Nelamuriri in privinta contraceptivului Contracept-M
- 3Anticonceptionale
- 3Anticonceptionale
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: