sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
mi-a venit ciclul pe 2 ianuarie si m-a tinut 7 zile ca de obicei.apoi am inceput sa iau anticonceptionalele din nou (pt k facusem o pauza de o luna).
Dupa 5 zile de luat pastila am avut contact sexual neprotejat (adik pe 14), abia apoi am inteles k defapt protectia se instaleaza peste 7 zile nu 5.. facusem o confuzie. Nu am luat postinor ci doar am continuat sa iau anticonceptionalele. Pe 17 au inceput sa imi apara mici scurgeri dar care cu fiecare zi sunt din ce in ce mai pronuntate iar azi se manifesta de parca as fi pe stop, cu toate k iau pastilele in continuare, nu inteleg de ce, e posibil sa fie o dereglare dar intrebarea mea e kt de mare e riscul sa raman insarcinata avand in vedere k am facut sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului.
va multumesc!
Dupa 5 zile de luat pastila am avut contact sexual neprotejat (adik pe 14), abia apoi am inteles k defapt protectia se instaleaza peste 7 zile nu 5.. facusem o confuzie. Nu am luat postinor ci doar am continuat sa iau anticonceptionalele. Pe 17 au inceput sa imi apara mici scurgeri dar care cu fiecare zi sunt din ce in ce mai pronuntate iar azi se manifesta de parca as fi pe stop, cu toate k iau pastilele in continuare, nu inteleg de ce, e posibil sa fie o dereglare dar intrebarea mea e kt de mare e riscul sa raman insarcinata avand in vedere k am facut sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului.
va multumesc!
3 comentarii
Stai linistita ca nu esti insarcinata.Ia in mod regulat contraceptive daca ai o viata sexuala activa, nu mai fa pauze mari intre folii, caci vei avea dereglari de ciclu.Numai bine!
da dar eu am inteles k abea dupa 7 zile se instaleaza protectia si de asta sunt ingrijorata pt k pe mai multe site-uri mi s-a zis k e posibil sa fiu insarcinata.oricum am sa fac si test de sarcina k sa ma asigur
poate poti sa imi spui makar motivele pentru care crezi k ar trebui sa stau linistita...cv concret mi-ar fi de mare folos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme menstruale
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 10Insarcinata sau nu?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 1E posibil?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 1Menstruatie intarziata
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 5Sarcina?
- 8Imi doresc o sarcina, credeti ca pot spera la una in urma contactelor avute?
- 4Șanse de o posibila sarcina?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: