sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
mi-a venit ciclul pe 2 ianuarie si m-a tinut 7 zile ca de obicei.apoi am inceput sa iau anticonceptionalele din nou (pt k facusem o pauza de o luna).
Dupa 5 zile de luat pastila am avut contact sexual neprotejat (adik pe 14), abia apoi am inteles k defapt protectia se instaleaza peste 7 zile nu 5.. facusem o confuzie. Nu am luat postinor ci doar am continuat sa iau anticonceptionalele. Pe 17 au inceput sa imi apara mici scurgeri dar care cu fiecare zi sunt din ce in ce mai pronuntate iar azi se manifesta de parca as fi pe stop, cu toate k iau pastilele in continuare, nu inteleg de ce, e posibil sa fie o dereglare dar intrebarea mea e kt de mare e riscul sa raman insarcinata avand in vedere k am facut sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului.
va multumesc!
Dupa 5 zile de luat pastila am avut contact sexual neprotejat (adik pe 14), abia apoi am inteles k defapt protectia se instaleaza peste 7 zile nu 5.. facusem o confuzie. Nu am luat postinor ci doar am continuat sa iau anticonceptionalele. Pe 17 au inceput sa imi apara mici scurgeri dar care cu fiecare zi sunt din ce in ce mai pronuntate iar azi se manifesta de parca as fi pe stop, cu toate k iau pastilele in continuare, nu inteleg de ce, e posibil sa fie o dereglare dar intrebarea mea e kt de mare e riscul sa raman insarcinata avand in vedere k am facut sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului.
va multumesc!
3 comentarii
Stai linistita ca nu esti insarcinata.Ia in mod regulat contraceptive daca ai o viata sexuala activa, nu mai fa pauze mari intre folii, caci vei avea dereglari de ciclu.Numai bine!
da dar eu am inteles k abea dupa 7 zile se instaleaza protectia si de asta sunt ingrijorata pt k pe mai multe site-uri mi s-a zis k e posibil sa fiu insarcinata.oricum am sa fac si test de sarcina k sa ma asigur
poate poti sa imi spui makar motivele pentru care crezi k ar trebui sa stau linistita...cv concret mi-ar fi de mare folos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Mica sangerare
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 3pot sa raman insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 7Sarcina
- 9Sarcina sau nu...?
- 2ciclu neregulat sau regulat
- 1Ciclul menstrual si antibioticele
- 14insarcinata?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 2Sanse de sarcina?
- 4Poate exista o sarcina?
- 2e posibil sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: