Menstruatie sau sangerare?
Buna ziua,
Am si eu o problema si am nevoie de putin ajutor. In urma cu doua seri am avut ultimul act sexual cu prietenul meu. Cand am mers la baie, am observat ca imi curge sange, si, incadrandu-ma exact in perioada menstruatiei, nu m-am speriat si mi-am pus absorbantul. Dimineata, urma sa observ ca absorbantul nu a fost absolut deloc patat si nici pana acum nu mi-a venit ciclul menstrual. Mentionez ca in acea seara am facut sex protejat dar penultima data nu ne-am protejat si nu terminat in mine.
Astept raspuns urgent. MULTUMESC ANTICIPAT.
Am si eu o problema si am nevoie de putin ajutor. In urma cu doua seri am avut ultimul act sexual cu prietenul meu. Cand am mers la baie, am observat ca imi curge sange, si, incadrandu-ma exact in perioada menstruatiei, nu m-am speriat si mi-am pus absorbantul. Dimineata, urma sa observ ca absorbantul nu a fost absolut deloc patat si nici pana acum nu mi-a venit ciclul menstrual. Mentionez ca in acea seara am facut sex protejat dar penultima data nu ne-am protejat si nu terminat in mine.
Astept raspuns urgent. MULTUMESC ANTICIPAT.
3 comentarii
Prin urmare, nu a fost menstruatie ci sangerare produsa in urma unui contact sexual. Acest simptom este unul de alarma si, pana la proba contrarie, trebuie luat foarte in serios. O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata.
In urma oricarui contact sexual, mai ales neprotejat, exista posibilitatea unei sarcini. Dar aces fel de sangerare nu este, in niciun caz, semn de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 107ganglioni axilari inflamati
- 15legat de menstruatie
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 47menstruatia urat mirositoare
- 3durere pelvina si intarziere menstruatie
- 7ciclu menstrual.este normal asa ceva?
- 40e insarcinata?
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 0Sangerare vaginala
- 8ce se intampla daca.?
- 8Probleme cu menstruatia
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 3sangerari vaginale de cand iau diane 35
- 2Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual
- 1Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: ciclul menstrual sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: