sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
iau anticonceptionale prima data prima luna, am luat 8 pastile pana acum, ma simt f bine de la ele nu am spotting, nu am avut ameteli sunt ok, dupa 8 pastile am avut un contact neprotejat si a terminat in mine, pot ramane insarcinata? am luat pastilele la ora fixa dupa ceas
5 comentarii
de ce ai crede ca esti insarcinata? ce motiv ai avea. daca ai inceput pastilele si le-ai luat cum trebuie, la ce ora trebuie nu exista niciun motiv pe planeta asta pentru care ai fi insarcinata. la toate persoanele functioneaza anticonceptionalele, de ce ai fi singura din lume cu motive de ingrijorare? serios te rog raspunde-mi daca inteleg cum gandesti atunci poate ma gandesc cum as putea sa te ajut cu cate ceva...
buna Geaninaleabu ms pt raspuns, eu sunt un pic mai paranoica de felul meu, eu imi faceam griji si cand foloseam prezervativ si nu se spargea, vroiam sa ma asigur daca este ok sau am motive de ingrijorare, dar incerc sa ma calmez daca treaba este sigura, si in prezent nici copii nu imi doresc, si sunt si in prima luna de pilule
stai linistita, nu exista motiv de ingrijorare: pastilele astea fac sa nu mai existe ovulatie, daca nu mai exista ovulatie atunci nu mai exista ovul si deci nu au pe cine sa prinda spermatozoizii aia... si e o metoda foarte sigura. iar la toate pastilele se recomanda primele 7 zile sa tte protejezi (desi majoritatea functioneaza din prima zi, asta e doar pt siguranta)- ce iei? eu am trecut prin yasmin si jeanine, fara neplaceri din astea. la yasmin m-au durut sanii si am sangerat prima luna toata luna, iar la jeanine imi scazuse un pic libidoul, dar efectul si l-au facut total!
iau milligest. oricum abea la a 8 pilula am avut primul contact, (le-am luat incepand din prima zi a menstruatiei)
buna sear mia si dori sa scap de vergeturi as apela si la interventi cu laser ma puteti ajuta si cum putem lua legatura va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41anticonceptionale
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 11Administrarea contraceptivelor - va rog un raspuns
- 2Posibila sarcina?
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 7A rămas însărcinată?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 2sunt insarcinata?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: