Cat de des pot sa iau postinor?
am facut sex neprotejat si la 5 ore a luat prima pastila de postinor 2 apoi la 12h pe cea de a dupa, dar intre aceste 2 pastile am mai facut de cateva ori sex neprotejat, si apoi speriati am mai luat inca o data a doua zi o alta pastila de postinor 2 (a 2-a doza) si..la fel, dupa 12h cea de a doua.
Stiu ca nu am facut bine ca nu trebuia sa luam atat de des, dar as vrea sa stiu sigur daca este vreo sansa ca ea sa fi ramas insarcinata in conditiile astea. Nu cred ca ar putea dar as vrea sa mai aud si de la altcineva...ca innebunesc.
Si inca ceva, pana acum (au trecut 2 zile de cand a luat prima doza si ~ 1 zi de la a doua doza) nu a avut nici o reacti adversa.nici una. De ce ?
Va multumesc!
DECI AM LUAT D-L DR.DRAGOMIR...4 PASTILE.DE POSTINOR.ADIK 2 DOZE.AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu ca nu am facut bine ca nu trebuia sa luam atat de des, dar as vrea sa stiu sigur daca este vreo sansa ca ea sa fi ramas insarcinata in conditiile astea. Nu cred ca ar putea dar as vrea sa mai aud si de la altcineva...ca innebunesc.
Si inca ceva, pana acum (au trecut 2 zile de cand a luat prima doza si ~ 1 zi de la a doua doza) nu a avut nici o reacti adversa.nici una. De ce ?
Va multumesc!
DECI AM LUAT D-L DR.DRAGOMIR...4 PASTILE.DE POSTINOR.ADIK 2 DOZE.AJUTATI-MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 comentarii
mai mentionez ca menstruatia in mod normal ar trebui sa vina pe 20-21 sept.
Am inteles. Asa cum va spuneam, este foarte improbabil sa fi ramas insarcinata. Faptul ca nu a avut reactii adverse, nu inseamna ca medicamentul nu a functionat.
dr dragomir, din fericire in 21 sept mi-a venit menstruatia, este destul de abundenta si vine normal.oare am luat postinor degeaba.sau poate fi menstruatie.peste sarcina? exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?multumesc mult.astept raspuns!!!!va rooooog!!(precizez ca menstruatia trebuia sa vina normal in 21 sept)
Domnule doctor dragomir. Am avut un contact sexual cu prietena mea si sa rupt prezervativul. a luat postinor 2 la aproximativ 1 ora de nefericitul incident. La inghitit fara apa si a avut ca i-a ramas in gat? Isi are efectul pastila? Daca ia 3 pastile de postinor toate la interval de 12 are ceva?
Va rog raspundeti-mi.!!!!!! ii foarte urgent...
Inebunesc aici!!!
Domnule doctor dragomir. Am avut un contact sexual cu prietena mea si sa rupt prezervativul. a luat postinor 2 la aproximativ 1 ora de nefericitul incident. La inghitit fara apa si a avut ca i-a ramas in gat? Isi are efectul pastila? Daca ia 3 pastile de postinor toate la interval de 12 are ceva?
Inebunesc aici!!!
Inebunesc aici!!!
Inebunesc aici!!!
Inebunesc aici!!!
Inebunesc aici!!!
Postinor inseamna 2 pastile, in nici un caz nu trebuie sa ia 3. Pastilele nu raman niciodata in gat, ci se duc mai departe, in tubul digestiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1este posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot avea un bebet?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 5anticonceptionale: regividon si microgynon
- 4mai exista risc de sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 2posibila sarcina, sau.?
- 3buna am o nelamurire!
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: