dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
buna ziua.am si eu o problemna.pe pe data de 16.10. am avut un contact sexual neprotejat.ciclu menstrual la-m avut pana pe 10.11 e posibil sa fi ramas insarcinata?4 zile mai tarziu adik pe 20 au inceput dureri de spate si dureri abdominate.as vrea sa stiu dupa cat timp sa fak un test de sarcina si dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.multumesc
6 comentarii
am uitat sa precizez ca ma dor si sanii uneori nu ii pot atinge.
testul de sarcina fa'l dupa 10 zile de la contactul neprotejat, sau la data cand trebuie sa vina urmatoarea menstruatie.
buna ma numesc simona si am 39ani sant gravida si am 14 saptamani in urma cu cateva zile ma dus de urgenta cu salvaria ca mia fost rau si vreau a va spun ca mi-a dat medicu augumentin 1g sa iau si mi-e frica sa il iau ce imi recomandati
multumesc mult pt raspuns.dar exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
simona, in trimestrul 2, se pot lua anumite antibiotice, printre care si augmentin. si eu am luat 2 sapt (intre 18-20 sapt) amoxicilina parca si apoi cefort, si acum am 29 de sapt si bebe e ok.
livia, eu inca nu am inteles.. ai avut menstruatie dupa contactul neprotejat? daca ai avut, sunt sanse mici sa fii insarcinata, si mai ales daca ai facut test de sarcina si e negativ. in primul rand, conteaza daca erai la ovulatie atunci... daca ai ciclul menstrual de 28 de zile, intre zilele 19-18 poti ramane in principiu.. si conteaza si daca partenerul a terminat in tine... daca au trecut mai mult de 2 sapt de la contact, si testul de sarcina e negativ, nu esti, cel mai probabil. si pt siguranta, ia testul sure check, e mai bun.
livia, eu inca nu am inteles.. ai avut menstruatie dupa contactul neprotejat? daca ai avut, sunt sanse mici sa fii insarcinata, si mai ales daca ai facut test de sarcina si e negativ. in primul rand, conteaza daca erai la ovulatie atunci... daca ai ciclul menstrual de 28 de zile, intre zilele 19-18 poti ramane in principiu.. si conteaza si daca partenerul a terminat in tine... daca au trecut mai mult de 2 sapt de la contact, si testul de sarcina e negativ, nu esti, cel mai probabil. si pt siguranta, ia testul sure check, e mai bun.
buna.astazi am facut un test de sarcina si mi a iesit negativ.(am 2 saptamani de la contactul sexual)dupa cateva ore mi-a venit si CM si am niste dureri ingrozitoare de burta.normal trebuia sa imi vina luna viitoare pe 7.mai este posibil sa fiu insarcinata avand CM de 2 ori intr o luna?eu imi doresc fff mult sa devin mamica.ast rasp va rog.m-ati intrebat dak am avut contactul sexual inainte de menstra...tin sa va zik k l am avut la 6 zile dupa menstra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 2Sunt gravida?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 18ce sa fac?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 13contact sexual neprotejat?
- 0sunt insarcinata?
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 4sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 0Risc de sarcina ?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: