pot ramane insarcinata?

22-10-2011
Jogibear
Nu este medic/terapeut
Jogibear
Iau karissa si m-ar interesa daca in cele 7zile de pauza cand vine ciclul menstrual am diaree si contacte sexuale neprotejate pot ramane insarcinata?multumesc anticipat
12 comentarii
0
23-10-2011, ora 06:17
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunteţi sub protecţie atât în cele 21 de zile în care luaţi pilulele, cât şi în cele 7 zile de pauză între două folii. Diareea nu poate influenţa decât în zilele cu pilule.
0
23-10-2011, ora 09:36
Jogibear
Nu este medic/terapeut
Jogibear
Multumesc
0
24-10-2011, ora 15:57
djy
Nu este medic/terapeut
djy
Buna ziua am si eu o problema mare dak ma puteti ajuta, am facut dragoste cu prietena mea si din gresala neam terminat deodata, trebuia sa ii vina ciclul pe 22 octombrie, azi suntem in 24 si ink nu i-a venit, imi fac griji foarte mari posibil sa ramina insarcinata? sau poate fi si o dereglare hormonala??? va rog sa imi dati un sfat ce sa fac, multumesc!! mentionez si luna trecuta i-a intarziat si apoi i-a venit, are 17 ani !!!
0
25-10-2011, ora 08:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Este prea devreme pentru a trage concluzia ca este vorba de o sarcina sau de o boala. Daca de la contactul sexual presupus fertil au trecut 14 zile, poate face deja un test de sarcina. Se gaseste la orice farmacie si nu costa mult. Daca testul de sarcina iese negativ si intarzierea depaseste 10 zile, un consult la medicul ei este indicat.
0
25-10-2011, ora 12:26
alinuta90
Nu este medic/terapeut
alinuta90
am si eu o problema foarte mare din punctul meu de vedere, am o relatie de 7 ani cu cineva, si ne dorim un copil, si nu reusim. problema este ca eu intre timp am ramas insarcinata cu altcineva, si acum nu mai pot ramane.problema nu sunt eu, este el. ce e de facut, ajutatima va rog
0
25-10-2011, ora 14:58
djy
Nu este medic/terapeut
djy
multumesc de raspuns, azi am vb cu prietena mea si in dimineata asta i-a venit menstruatia, probabil sa fi fost o dereglare hormonala ???
0
25-10-2011, ora 21:33
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
@alinuta: in cazul in care exista o suspiciune de sterilitate masculina, primul lucru care trebuie facut este o spermograma.
0
26-10-2011, ora 10:10
cristinavls
Nu este medic/terapeut
cristinavls
AM si eo o problema.Am facut dragoste cu prietenul meu si cand acesta a vrut sa scoata prezervativul a ramas in mine, mentionez ca nu a ejaculat in mine chiar atunci a vrut sa scoata penisul sa ejaculeze afara in prezervativ.dar cand a vrut sa'l scoata a alunecat habar nu am cum.. ciclu trebuie sa'mi vina marti in 25 octombrie pt ca asa mi'a fost si luna trecuta in 25 septembrie...dar am un ciclu neregulat..pt ca am intrerupt anticonceptionalele acum cateva luni si mi s'a dereglat...am facut dragoste cam cu 3 zile inainte de am venii ciclu daca nu imi intarzaie... oare sa iau postinor sau nuu raspuns urgent ca mai am astazi... ca sa iau pastila... nu styu ce sa fac
0
26-10-2011, ora 11:42
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de probabil ca ovulatia avusese deja loc. Riscul de reacţii adverse ale Postinorului este mult mai mare decât riscul (real, dar foarte mic) de a rămânea gravidă.
0
26-10-2011, ora 12:03
cristinavls
Nu este medic/terapeut
cristinavls
deci pot ramane insarcinata?????:(
0
26-10-2011, ora 17:27
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
După cum spuneam, există un mic risc de a rămânea însărcinată. Ce înseamnă, mai exact, "risc mic", este imposibil de spus. Ca ordin de mărime, în jur de 1 %.
0
27-10-2011, ora 09:36
cristinavls
Nu este medic/terapeut
cristinavls
multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •