pot ramane insarcinata?
Iau karissa si m-ar interesa daca in cele 7zile de pauza cand vine ciclul menstrual am diaree si contacte sexuale neprotejate pot ramane insarcinata?multumesc anticipat
12 comentarii
Sunteţi sub protecţie atât în cele 21 de zile în care luaţi pilulele, cât şi în cele 7 zile de pauză între două folii. Diareea nu poate influenţa decât în zilele cu pilule.
Buna ziua am si eu o problema mare dak ma puteti ajuta, am facut dragoste cu prietena mea si din gresala neam terminat deodata, trebuia sa ii vina ciclul pe 22 octombrie, azi suntem in 24 si ink nu i-a venit, imi fac griji foarte mari posibil sa ramina insarcinata? sau poate fi si o dereglare hormonala??? va rog sa imi dati un sfat ce sa fac, multumesc!! mentionez si luna trecuta i-a intarziat si apoi i-a venit, are 17 ani !!!
Este prea devreme pentru a trage concluzia ca este vorba de o sarcina sau de o boala. Daca de la contactul sexual presupus fertil au trecut 14 zile, poate face deja un test de sarcina. Se gaseste la orice farmacie si nu costa mult. Daca testul de sarcina iese negativ si intarzierea depaseste 10 zile, un consult la medicul ei este indicat.
am si eu o problema foarte mare din punctul meu de vedere, am o relatie de 7 ani cu cineva, si ne dorim un copil, si nu reusim. problema este ca eu intre timp am ramas insarcinata cu altcineva, si acum nu mai pot ramane.problema nu sunt eu, este el. ce e de facut, ajutatima va rog
multumesc de raspuns, azi am vb cu prietena mea si in dimineata asta i-a venit menstruatia, probabil sa fi fost o dereglare hormonala ???
@alinuta: in cazul in care exista o suspiciune de sterilitate masculina, primul lucru care trebuie facut este o spermograma.
AM si eo o problema.Am facut dragoste cu prietenul meu si cand acesta a vrut sa scoata prezervativul a ramas in mine, mentionez ca nu a ejaculat in mine chiar atunci a vrut sa scoata penisul sa ejaculeze afara in prezervativ.dar cand a vrut sa'l scoata a alunecat habar nu am cum.. ciclu trebuie sa'mi vina marti in 25 octombrie pt ca asa mi'a fost si luna trecuta in 25 septembrie...dar am un ciclu neregulat..pt ca am intrerupt anticonceptionalele acum cateva luni si mi s'a dereglat...am facut dragoste cam cu 3 zile inainte de am venii ciclu daca nu imi intarzaie... oare sa iau postinor sau nuu raspuns urgent ca mai am astazi... ca sa iau pastila... nu styu ce sa fac
Este extrem de probabil ca ovulatia avusese deja loc. Riscul de reacţii adverse ale Postinorului este mult mai mare decât riscul (real, dar foarte mic) de a rămânea gravidă.
După cum spuneam, există un mic risc de a rămânea însărcinată. Ce înseamnă, mai exact, "risc mic", este imposibil de spus. Ca ordin de mărime, în jur de 1 %.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 15melleva 35
- 1posibila sarcina?
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 0Logest pt prima data
- 0sarcina ?
- 1posibila sarcina?
- 0despre artizia
- 2sunt insarcinata?
- 0Sunt însărcinată?
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: