am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
am o intrebare si va rog sa mi raspundeti cat mai repede.din diverse motive timp de 3 zile am uitat sa iau pilulele.cand mi am amintit am luat 2 odata.mai are rost sa le continui sau astept pana la menstruatie si in prima zi incep alt blister?
3 comentarii
buna ziua.v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.dar sa va povestesc un pic...iau anticonceptionale loggest de 5 luni, dar pentru ca am luat in greutate in jur de 5 kilograme, la sfatul medicului meu ginecolog voi incepe sa iau anticonceptionale yasmin...am terminat folia de logest, acum imi astept menstruatia si incepand cu a 8 zi cand trebuia sa incep folia de logest am sa o incep pe cea de yasmin.as dori sa stiu daca schimbarea este mai buna...astept un raspuns..va multumesc anticipat...
buna ziua.va rog mult de tot as dori si eu un raspuns.iau anticonceptionale logest de 5 luni de zile.acum sunt in perioada de 7 zile cand trebuie sa imi apara menstruatia.la sfatul medicului meu ginecolog doresc sa le schimb cu anticonceptionalele yasmin pentru ca m-am ingrasat destul de mult in aceasta perioada de 5 luni.5 kg.numai ca am o nelamurire.dl.doctor mi-a spus sa incep cu yasmine in a 8 zi (dupa cele 7 zile de pauza)...numai ca in prospectul anticonceptionalele yasmin scrie ca trebuiesc luate din prima zi de ciclu.va rog insistent...as mai dori si alta parere.astept raspuns anticipat...sanatate tuturor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2recomandarea unui anticonceptional
- 4oare nu-mi accepta corpul contraceptivele?
- 19contraceptiv injectabil
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 3anticonceptionale Meleva inainte de sarcina
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 3am uitat pastila
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Anticonceptionale
- 0Contraceptiv pierdut
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: