extractie dentara
buna ziua
in octombrie 2011 am fost operata la paris de sarcom sinovial laterocervical dreapta
am facut radioterapie pana pe 6.01.2012.
a aparut un abces in timpul terapiei la un molar din dreapta jos
cei din paris m-au programat pentru extractie la sfarsitul lunii iulie, daca nu reusesc sa rezolv problema in tara
va rog sa ma ajutati daca stiti vreo clinica la noi in tara care face astfel de extractii ca eu nu am gasit
medicul meu dentist a facut o anestezie si a chiuretat abcesul, dar dupa 10 zile a reaparut...
multumesc
in octombrie 2011 am fost operata la paris de sarcom sinovial laterocervical dreapta
am facut radioterapie pana pe 6.01.2012.
a aparut un abces in timpul terapiei la un molar din dreapta jos
cei din paris m-au programat pentru extractie la sfarsitul lunii iulie, daca nu reusesc sa rezolv problema in tara
va rog sa ma ajutati daca stiti vreo clinica la noi in tara care face astfel de extractii ca eu nu am gasit
medicul meu dentist a facut o anestezie si a chiuretat abcesul, dar dupa 10 zile a reaparut...
multumesc
3 comentarii
faceti o radiografie acolo sa vedeti exact cauza abcesului. poate ca se poate salva printr-o rezectie apicala
Radiografie mi-au facut in Paris si concluzia dumnealor a fost ca trebuie facuta extractie, maseaua are un stift metalic care ajunge in pulpa dentara. (sper ca am retinut corect)
In Piatra Neamt nu am gasit o clinica stomatologica care sa aiba o minima experienta cu pacienti care au facut radioterapie in zona cap-gat. Nu imi inchipui totusi ca sunt singura cu o astfel de problema
Multumesc !
In Piatra Neamt nu am gasit o clinica stomatologica care sa aiba o minima experienta cu pacienti care au facut radioterapie in zona cap-gat. Nu imi inchipui totusi ca sunt singura cu o astfel de problema
Multumesc !
Probabil ca acl stift metalic de care vorbiti depaseste apexul (varful radacinii) si aceasta este cauza abcesului. despre ce molar este vorba? deoarece daca este prea in spate nu se poate face rezectie apicala dar daca este primul molar atunci este accesibil.
Eu vorbesc teoretic aici, daca cei din Paris au spus ca trebuie scos ori au avut un motiv ori nu se complica cu asa ceva. parerea mea este sa mai mergeti cu radiografia la altcineva sa mai cereti pareri sau sa imi trimiteti pe mail radiografia sa vad exact despre ce este vorba. -*
(*modificat de admin)
Eu vorbesc teoretic aici, daca cei din Paris au spus ca trebuie scos ori au avut un motiv ori nu se complica cu asa ceva. parerea mea este sa mai mergeti cu radiografia la altcineva sa mai cereti pareri sau sa imi trimiteti pe mail radiografia sa vad exact despre ce este vorba. -*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 1Extractie masea monte cu abces
- 5cand se poate face implantul?
- 1Dupa extractie
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 2extractie masea
- 2Extracție Masea
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 2Extractie molar de minte
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte