Operatie pentru extractia maselei de minte
Buna seara!
Acum aproximativ o luna si jumatate, fiica mea, in varsta de 17 ani a facut o interventie chirurgicala cu anestezie locala pentru extractia maselei de minte din partea stanga jos care nu avea loc sa iasa si impingea ceilalti dinti.Mentionez ca a fost nevoie de polizarea maxilarului pentru a fi scoasa.Timp de 4 zile zona a fost umflata si a capatat diverse culori.
Acum, zona respectiva inca se umfla, nu permanent, din cand in cand, insa la atingere se simte ceva tare, destul de maricel.
Care credeti ca ar fi problema?
Multumesc!
Acum aproximativ o luna si jumatate, fiica mea, in varsta de 17 ani a facut o interventie chirurgicala cu anestezie locala pentru extractia maselei de minte din partea stanga jos care nu avea loc sa iasa si impingea ceilalti dinti.Mentionez ca a fost nevoie de polizarea maxilarului pentru a fi scoasa.Timp de 4 zile zona a fost umflata si a capatat diverse culori.
Acum, zona respectiva inca se umfla, nu permanent, din cand in cand, insa la atingere se simte ceva tare, destul de maricel.
Care credeti ca ar fi problema?
Multumesc!
4 comentarii
Buna seara! Adresati-va medicului care a vazut-o pe fiica dumneavoastra pentru un control. De obicei, locul unde a fost molarul de minte ( alveola osoasa ) se vindeca in 3-4 luni; pana atunci, acolo este o "depresiune" unde se pot acumula resturi alimentare. Pacienta trebuie sa clateasca insistent cu apa de gura, se pot face si in cabinet niste spalaturi locale.Multa sanatate!
ceau asi dori sa discut cu fetele pe acest sait despre cum a decurs recuperarea dupa implant de silicon
va rog ma poate ajuta cinefa? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7O posibila infectie dupa extractie!
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 3extractie canin(incisiv)
- 1Reactie adversa dupa anestezie?
- 4maseaua de minte
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 1Molar de minte spart
- 0complicatii dupa extractie
- 3Molar de minte
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 2Extragere Dinți 5
- 5Abceees pe gingia maselei extrase!
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
Mai multe informații despre: Anestezia dentara Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: