Operatie pentru extractia maselei de minte
Buna seara!
Acum aproximativ o luna si jumatate, fiica mea, in varsta de 17 ani a facut o interventie chirurgicala cu anestezie locala pentru extractia maselei de minte din partea stanga jos care nu avea loc sa iasa si impingea ceilalti dinti.Mentionez ca a fost nevoie de polizarea maxilarului pentru a fi scoasa.Timp de 4 zile zona a fost umflata si a capatat diverse culori.
Acum, zona respectiva inca se umfla, nu permanent, din cand in cand, insa la atingere se simte ceva tare, destul de maricel.
Care credeti ca ar fi problema?
Multumesc!
Acum aproximativ o luna si jumatate, fiica mea, in varsta de 17 ani a facut o interventie chirurgicala cu anestezie locala pentru extractia maselei de minte din partea stanga jos care nu avea loc sa iasa si impingea ceilalti dinti.Mentionez ca a fost nevoie de polizarea maxilarului pentru a fi scoasa.Timp de 4 zile zona a fost umflata si a capatat diverse culori.
Acum, zona respectiva inca se umfla, nu permanent, din cand in cand, insa la atingere se simte ceva tare, destul de maricel.
Care credeti ca ar fi problema?
Multumesc!
4 comentarii
Buna seara! Adresati-va medicului care a vazut-o pe fiica dumneavoastra pentru un control. De obicei, locul unde a fost molarul de minte ( alveola osoasa ) se vindeca in 3-4 luni; pana atunci, acolo este o "depresiune" unde se pot acumula resturi alimentare. Pacienta trebuie sa clateasca insistent cu apa de gura, se pot face si in cabinet niste spalaturi locale.Multa sanatate!
ceau asi dori sa discut cu fetele pe acest sait despre cum a decurs recuperarea dupa implant de silicon
va rog ma poate ajuta cinefa? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 7durere post extractie
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 3Extractie masea
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 3extractie infectie
- 2Carie masea de minte
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 1Durere la maseua de minte
- 4exctacie masea
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 1Probleme masea minte-Dureri cap
- 3Extractie masea de minte
- 3Seringa anestezic la stomatolog
- 1Exctractie dentara
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 3Extractie molar minte sau nu
Mai multe informații despre: Anestezia dentara Extractia dentara Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: