Extractie molar dreapta sus
Buna seara. Azi am extras un molar, neputandu-l salva ( cred ca era radacina fracturata) si aveam si un granulom la radacina. Precizez ca durerea, acum dupa 7 ore este destul de mare si parca simt ca vine un gust urat in gura ( desi mereu am avut o respiratie mai urat mirositoare), si uneori durerea este usor pulsatila. Este normal ? Intrebarea mea, este daca se recomanda antibiotic? Medicul mi-a zis sa nu iau.
Dupa ce a scos radacinile a curatat infectia de acolo ( asa s-a exprimat).
Va multumesc anticipat.
Dupa ce a scos radacinile a curatat infectia de acolo ( asa s-a exprimat).
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua! Daca medicul asa v-a recomandat, sa nu luati antibiotic, ar trebui sa-l ascultati. Nu orice extractie este insotita de antibiotic si chiuretajul local este cel mai bun. Ceva antinflamatoare in schimb este recomandat sa luati, discutati cu medicul curant. Probabil vi s-au dat si recomandari postextractionale ( sa nu mancati pe acea parte, sa nu clatiti, sa igienizati inclusiv plaga de a doua zi, sa nu fumati, sa tineti compresa rece pe obraz). Vindecare buna sa aveti!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie masea de minte
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 12infectie la radacina dintelui
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3extractie dentara
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 1Durere gingie coroana dentara
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 1Infecție nedureroasa
- 3Durere ciudata dupa extractie
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 1Măsea inflamată după o extracție dar fara durere
- 5Extractie masele
- 1Scoatere fire dupa extractie
Mai multe informații despre: Extractia dentara granulomul apical durerea dupa extractie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: