Extractie masea
Pe 14 februarie mi-am facut extractie la cioturile care ramasesera de la o masea sparta, mentionez ca este vorba de prima masea de pe partea stanga jos.Doamna doctor mi-a facut si chiuretaj pentru a curata locul bine, nu mi-a prescris antibiotic pentru ca a spus ca nu este nevoie si in caz de dureri sa i-au orice calmant.Am doar cateodata mici dureri si i-au aulin pastile. Astazi am observat ca au aparut niste puncte alb-galbui intrebarea mea este daca sunt normale aceste puncte sau am facut vreo infectie?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Bună ziua!
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Manifestările inflamatorii și durerile de după extracție sunt normale. În legătură cu punctele despre care spuneți, cel mai bine este să faceți o vizită medicului stomatolog, deoarece doar după o analiză clinică se poate formula un răspuns exact.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 5probleme extractie molar minte
- 6Nu pot deschide gura complet
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Extractie masea nereusita
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 1infectie masea
- 0complicatii dupa extractie
- 3umflatura
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Extracție Masea
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 3Suflat nas dupa extractie masea
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: