imi este frica tare de extractie unei masele
Buna tuturor! Zille viitoare trebuie sa ma duc la dentist sa-mi scot o masea.Dar imi este frica tare, ma astept sa ma doara si cand imi face anestezia si cand o extrage.Lamuriti-ma si pe mine va rog frumos doare cand imi face anestezia adica imi baga un ac in gingie?daca nu in gingie unde imi baga acul pe langa masea?cate intepaturi o sa fie?cat de dureroase o sa fie? astept raspunsuri
4 comentarii
linisteste-te, iti faci prea multe ganduri!
Acul se baga in gingie si vor fi 2 sau 3 intepaturi, cat va considera medicul. Intepatura doare foarte putin, iar cand iti va scoate maseaua nu vei simti absolut nimic. Mergi fara frica, sunt altele mai nasoale in viata decat o amarata de masea!
Acul se baga in gingie si vor fi 2 sau 3 intepaturi, cat va considera medicul. Intepatura doare foarte putin, iar cand iti va scoate maseaua nu vei simti absolut nimic. Mergi fara frica, sunt altele mai nasoale in viata decat o amarata de masea!
eu de curand mi-am scos o masea..mi-era la fel de frica...dar nu am simtit nimic...nici macar intepatura acului pt anestezie nu e dureroasa.iar cat medicul isi face treaba nu simti nimic...dupa cateva ore posibil sa simti durere dar care va trece si aia pana a doua zi...multa bafta! nu are de ce sa iti fie frica!
Intepatura o face langa masea pe o parte si pe alta?
Da.
Eu zic sa nu iti faci griji, nu te doare absolut deloc nici macar injectia nu te doare ci doar te pisca ca o muscatura de tantar. Dute fara frica !!!
Eu zic sa nu iti faci griji, nu te doare absolut deloc nici macar injectia nu te doare ci doar te pisca ca o muscatura de tantar. Dute fara frica !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4colt ramas in urma extractiei
- 2extractia dentara
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 1Extragere masea
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 0extractie masea minte
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 1infectie masea
- 1Extractie prmolar 3.4 - dureri foarte mari
- 2extracţie canini
- 1Dupa extractie molar de minte inclus..
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 2Dupa extractia maselei de minte
- 3Anestezie fara rezultat
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 3Seringa anestezic la stomatolog
Mai multe informații despre: Anestezia dentara Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: