imi este frica tare de extractie unei masele

Buna tuturor! Zille viitoare trebuie sa ma duc la dentist sa-mi scot o masea.Dar imi este frica tare, ma astept sa ma doara si cand imi face anestezia si cand o extrage.Lamuriti-ma si pe mine va rog frumos doare cand imi face anestezia adica imi baga un ac in gingie?daca nu in gingie unde imi baga acul pe langa masea?cate intepaturi o sa fie?cat de dureroase o sa fie? astept raspunsuri
4 comentarii

linisteste-te, iti faci prea multe ganduri!
Acul se baga in gingie si vor fi 2 sau 3 intepaturi, cat va considera medicul. Intepatura doare foarte putin, iar cand iti va scoate maseaua nu vei simti absolut nimic. Mergi fara frica, sunt altele mai nasoale in viata decat o amarata de masea!
Acul se baga in gingie si vor fi 2 sau 3 intepaturi, cat va considera medicul. Intepatura doare foarte putin, iar cand iti va scoate maseaua nu vei simti absolut nimic. Mergi fara frica, sunt altele mai nasoale in viata decat o amarata de masea!

eu de curand mi-am scos o masea..mi-era la fel de frica...dar nu am simtit nimic...nici macar intepatura acului pt anestezie nu e dureroasa.iar cat medicul isi face treaba nu simti nimic...dupa cateva ore posibil sa simti durere dar care va trece si aia pana a doua zi...multa bafta! nu are de ce sa iti fie frica!

Intepatura o face langa masea pe o parte si pe alta?

Da.
Eu zic sa nu iti faci griji, nu te doare absolut deloc nici macar injectia nu te doare ci doar te pisca ca o muscatura de tantar. Dute fara frica !!!
Eu zic sa nu iti faci griji, nu te doare absolut deloc nici macar injectia nu te doare ci doar te pisca ca o muscatura de tantar. Dute fara frica !!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar de minte
- 4colt ramas in urma extractiei
- 15Extractia dentara si sarcina
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 3extractie canin(incisiv)
- 1Reactie adversa dupa anestezie?
- 1omorare de nerv
- 0Durere necontrolata dupa extractie
- 2extractie dentara
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 1intrebare
- 0Masea de minte
- 2Extracție Masea
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 2Extractie molar 48
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Anestezia dentara Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: