Infecție nedureroasa

Bună ziua! Am o problema. Am o măsea distrusa, a fost mai demult plombata, plomba a căzut, s-au mai rupt și din pereți și trebuie extrasa, mi-au confirmat acest lucru mai mulți medici, însă din mai multe motive nu am mai reușit sa o extrag. De câteva zile am observat ca gingia e puțin umflata, nedureroasa, însă când apăs pe ea, la limita dintre măsea și gingie iese un fel de puroi. Menționez ca nu am nicio durere pulsatila, febra sau adenoaptii. Am mers și la stomatolog, am inceput sa iau antibiotic, Amoxicilina de 1g la 24 h, iar pe radiografie se vede coroana distrusa, iar între rădăcini exista o infectie, probabil determinata de resturi alimentare pătrunse. La vârful rădăcinilor nu este nimic. Întrebarea mea este, date fiind condițiile, as putea amâna extracția o săptămână jumătate? Este prima extracție, nu știu cum reacționează corpul meu iar săptămâna viitoare am 2 examene importante, din motivul acesta as vrea sa o amân cam 10 zile. Mulțumesc anticipat!
1 comentarii

Buna dimineata,
Puteti sa amanati extractia maxim 2 saptamani.
Puteti sa amanati extractia maxim 2 saptamani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 6fumatul dupa extractie
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 0Infectie masea
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 2masea
- 2Infectie dentara
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 2Extracție Masea
- 1Umflare după extractie
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 5Infecție la măsea, gravă
- 2Infectie la dinte
- 2Extractie rest molar - tesut alb
- 1Infecție măsea - lângă sinus
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: