Extractie masea

Mi-am scos maseaua de minte acum 3 saptamani si acum mi se misca 2 dinti(una dintre ele este o masea plombata inainte de extractie) de pe langa ea si ma dor. Ce sfat imi dati?
2 comentarii

Buna seara,
va recomand sa faceti o radiografie si sa mergeti la un consult stomatologic pentru a vedea cu exactitate care este motivul durerii.
va recomand sa faceti o radiografie si sa mergeti la un consult stomatologic pentru a vedea cu exactitate care este motivul durerii.

Buna ziua,
Dupa o extractie a maselei de minte, masea neerupta, am avut in trei reprize infectie, prima dupa 3 saptamani, a doua dupa 5 saptamani si acum la doua luni de la momentul extractiei. Am luat trei reprize de antibiotic, antiinflamator si apa de gura. Radiografia post extractie nu evidentiaza vreun rest osos in locul acela, dar lateral in locul suturii, se observa un abcces gingival, acum este tumefiata gingia, in acest moment iau antibiotic 1 g de amoxiciclina la 12 ore. S-ar putea sa fie o fistula sau un rest de fir de sutura? Mentionez ca extractia mi-am facut-o in Bucuresti, iar acum sunt plecata in strainatate.
Dupa o extractie a maselei de minte, masea neerupta, am avut in trei reprize infectie, prima dupa 3 saptamani, a doua dupa 5 saptamani si acum la doua luni de la momentul extractiei. Am luat trei reprize de antibiotic, antiinflamator si apa de gura. Radiografia post extractie nu evidentiaza vreun rest osos in locul acela, dar lateral in locul suturii, se observa un abcces gingival, acum este tumefiata gingia, in acest moment iau antibiotic 1 g de amoxiciclina la 12 ore. S-ar putea sa fie o fistula sau un rest de fir de sutura? Mentionez ca extractia mi-am facut-o in Bucuresti, iar acum sunt plecata in strainatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3infectie postextractie
- 6fumatul dupa extractie
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3sfat postextracţie
- 1inflamatie obraz dupa extractie
- 1extractie dentara
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 1infectie masea
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 6Extractie molari de minte
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Scoaterea firelor dupa operatie masele de minte
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
- 1Antibiotic după extracție
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: