Extractie masea
Mi-am scos maseaua de minte acum 3 saptamani si acum mi se misca 2 dinti(una dintre ele este o masea plombata inainte de extractie) de pe langa ea si ma dor. Ce sfat imi dati?
2 comentarii
Buna seara,
va recomand sa faceti o radiografie si sa mergeti la un consult stomatologic pentru a vedea cu exactitate care este motivul durerii.
va recomand sa faceti o radiografie si sa mergeti la un consult stomatologic pentru a vedea cu exactitate care este motivul durerii.
Buna ziua,
Dupa o extractie a maselei de minte, masea neerupta, am avut in trei reprize infectie, prima dupa 3 saptamani, a doua dupa 5 saptamani si acum la doua luni de la momentul extractiei. Am luat trei reprize de antibiotic, antiinflamator si apa de gura. Radiografia post extractie nu evidentiaza vreun rest osos in locul acela, dar lateral in locul suturii, se observa un abcces gingival, acum este tumefiata gingia, in acest moment iau antibiotic 1 g de amoxiciclina la 12 ore. S-ar putea sa fie o fistula sau un rest de fir de sutura? Mentionez ca extractia mi-am facut-o in Bucuresti, iar acum sunt plecata in strainatate.
Dupa o extractie a maselei de minte, masea neerupta, am avut in trei reprize infectie, prima dupa 3 saptamani, a doua dupa 5 saptamani si acum la doua luni de la momentul extractiei. Am luat trei reprize de antibiotic, antiinflamator si apa de gura. Radiografia post extractie nu evidentiaza vreun rest osos in locul acela, dar lateral in locul suturii, se observa un abcces gingival, acum este tumefiata gingia, in acest moment iau antibiotic 1 g de amoxiciclina la 12 ore. S-ar putea sa fie o fistula sau un rest de fir de sutura? Mentionez ca extractia mi-am facut-o in Bucuresti, iar acum sunt plecata in strainatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Fistula dentara se inchide de la sine? Rog raspuns
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 3este normal sa-mi scoata doar 2 radacini dintr-o masea cu 3 radacini?
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 4Extractie masea - absces dentar
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 0Extractie masea de minte
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 5cand se poate face implantul?
- 1Scoatere masea
- 0Cheagul de după extracţie
- 2extracţie canini
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 2Extracție dinte
- 4Extracție Masea
- 3Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.
- 3Extracție măsea de minte
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 5Infecţie postextracţională
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: