Extractie rest molar - tesut alb
Buna ziua acum 2 zile mi-am extras un rest de molar, foarte simplu toata operatiunea a durat 5-10 minute. Am urmat cu rigurozitate sugestiile medicului de dupa extractie insa azi vad ca unde era molarul s-a format o placa alba asa inchis printre fire pe acolo. Mentionez ca am mai facut 3 extractii inainte in luna mai ( 2 masele de minte si un rest de masea) si n-am vazut la nici una acel alb in procesul de vindecare. Am mancat branza ieri putin din greseala atat am facut diferit fata de celelalte extractii. Am facut o infectie sau e normal acel alb ?
P.S Nu am luat antibiotice sau ceva de data asta, mi-a spus ca fost simplu si daca o sa trebuiasca sa mai scot maselele de minte o sa imi dea. Am luat doar nurofen forte.
P.S Nu am luat antibiotice sau ceva de data asta, mi-a spus ca fost simplu si daca o sa trebuiasca sa mai scot maselele de minte o sa imi dea. Am luat doar nurofen forte.
2 comentarii
Buna ziua, este posibil sa fie fibrina- un tesut de vindecare sau ceva resturi. Periati dintii adiacenti, dar si zona extractiei cu o periuta moale.
Ok multumesc de raspuns, o sa fac asta. Intradevar nu am periat sau atins zona cu nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 9probleme premolar si o masea
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 4dureri de gingii
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3extractie masea
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 1inflamatie obraz dupa extractie
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 2Locul umflat dupa extractie
- 5Intrebare extractie
- 9Obraz umflat dupa extractie de molar de minte
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Igiena dupa extractie
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extragere Dinți 5
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 3Extractie molar minte sau nu
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: