Extractie rest molar - tesut alb

10-06-2020
Smokefl0w
Nu este medic/terapeut
Smokefl0w
Buna ziua acum 2 zile mi-am extras un rest de molar, foarte simplu toata operatiunea a durat 5-10 minute. Am urmat cu rigurozitate sugestiile medicului de dupa extractie insa azi vad ca unde era molarul s-a format o placa alba asa inchis printre fire pe acolo. Mentionez ca am mai facut 3 extractii inainte in luna mai ( 2 masele de minte si un rest de masea) si n-am vazut la nici una acel alb in procesul de vindecare. Am mancat branza ieri putin din greseala atat am facut diferit fata de celelalte extractii. Am facut o infectie sau e normal acel alb ?

P.S Nu am luat antibiotice sau ceva de data asta, mi-a spus ca fost simplu si daca o sa trebuiasca sa mai scot maselele de minte o sa imi dea. Am luat doar nurofen forte.
2 comentarii
0
10-06-2020, ora 10:26
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, este posibil sa fie fibrina- un tesut de vindecare sau ceva resturi. Periati dintii adiacenti, dar si zona extractiei cu o periuta moale.
0
10-06-2020, ora 10:42
Smokefl0w
Nu este medic/terapeut
Smokefl0w
Ok multumesc de raspuns, o sa fac asta. Intradevar nu am periat sau atins zona cu nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •