extractie masea dupa punctie sinusala
In 18 febr. in Timisoara, la o clinica ORL, in baza unei radiografii mi s-a facut punctie pentru sinusita maxilara stg. Mentionez ca in lunile dec.si ianuarie am luat cate 10 zile de antibiotic pentru puroi in gat. Dupa punctie am luat 5 zile Klacid cate 2 pe zi.Am o lucrare dentara la maxilar stg. care s-a desprins in fata si mai este cimentata in spate. Dupa punctie am observat ca de sub lucrare ies prin gingie radacinile la o masea (parca 2 simt si cu limba si cu degetul ) si parca sunt mai mult in exterior decat in gingie(inainte am crezut ca simt cimentul de la lucrare ). Poate fi cauza sinusitei?Trebuie extractie ? Poate fi facuta imediat extractia sau numai dupa un timp de la punctie si este foarte dureroasa in acest caz ? Poate fi facuta la cabinet stoma sau numai in clinica de chirurgie maxilo?Precizez ca iau zilnic pentru inima si hipertensiune olicard retard de 40 mg;bisotens de 5 mg 1/2 pe zi; prestarium de 5 mg.1/2 pe zi si aspenter. Ma tem pentru ce poate urma si ma tem sa nu recidiveze infectia. Va rog mult sa imi raspundeti repede. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 3Mi-am scos un dinte canin!
- 1Extractie masea
- 1masea extrasa gresit si pusa la loc
- 4extractii dentare la copii
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 4masea rupta pe jumatate.reconstructie sau extractie?
- 1Vindecare dupa extractie masea de minte
- 1infectie dupa extractie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 6Mi-am scos maseaua de minte de sus si ma doare un ganglion sub mandibula la atingere.
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 2Extracție Masea
- 5Puroi in urma scoaterii măselei de minte
- 2Igiena dupa extractie
- 1Îngrijirea zonei după extracția dentară
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: