Experienta mea cu Medabon
Doresc sa imi impartasesc experienta cu voi. Din pacate, chiar daca am folosit prezervativ, acesta a dat gres fara sa ne dam seama si am descoperit ulterior ca sunt insarcinata in 4 saptamani. Am ramas socata! Am fost la Ilife Medical in Bucuresti, am ales sa intrerup sarcina prin metoda medicamentoasa la sfaturile doamnei doctor - fiind prima sarcina si vrand sa fie sanse cat mai mari de a ramane insarcinata in viitor. A m luat ieri dimineata prima pastiluta in cabinet si acum le-am introdus vaginal pe celelalte 4. Am citit despre experiente ok, dar si altele groaznice. Cred ca anxietatea este cea mai oribila din aceasta perioada. Dupa prima pastila de ieri, nu am avut nimic, niciun efect secundar. Va tin la curent in continuare.
3 comentarii
Cum te ai simțit dupa cele 4 pastile?
Buna, ne poți da te rog un răspuns cum au decurs lucrurile ? Mulțumesc
Buna. Dupa ce am luat inserat cele 4 pastile conform instructiunilor, am luat preventiv si Nurofen express forte si asteptat la caldura, langa o sticla de apa calda langa mine asteptand sa inceapa sangerarea si durerile. Durerile nu au aparut, dar sangerarea a survenit dupa 4 ore. Dupa 2 saptamani m-am dus iar la medic pentru consult, dar se pare ca ovulul - desi oprit din evolutie - nu a fost eliminat complet asa ca mi-a fost prescris si o saptamana de Arthrotec, dupa 2 saptamani m-am dus iar la medic si totul a fost eliminat. Dupa alte 4 saptamani mi-a aparut menstruatia. Eu nu am avut dureri sau greturi nici dupa medabon, nici dupa Arthrotec. Personal, vorbind strict pentru mine, a fost o decizie corecta de a urma calea medicamentoasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 3Avort medicamentos
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 50Avort medicamentos
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 4Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Experienta mea cu Medabon
- 1Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos Medabon
- 6Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?
- 0Medabon
- 1Medabon
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 2Avort medicamentos Medabon
- 3Lipsa sângerări după medabon
- 2Eliminare ovule medabon
- 3Experiența Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: