Experienta mea cu Medabon

22-05-2021
LuanaAida
Nu este medic/terapeut
LuanaAida
Doresc sa imi impartasesc experienta cu voi. Din pacate, chiar daca am folosit prezervativ, acesta a dat gres fara sa ne dam seama si am descoperit ulterior ca sunt insarcinata in 4 saptamani. Am ramas socata! Am fost la Ilife Medical in Bucuresti, am ales sa intrerup sarcina prin metoda medicamentoasa la sfaturile doamnei doctor - fiind prima sarcina si vrand sa fie sanse cat mai mari de a ramane insarcinata in viitor. A m luat ieri dimineata prima pastiluta in cabinet si acum le-am introdus vaginal pe celelalte 4. Am citit despre experiente ok, dar si altele groaznice. Cred ca anxietatea este cea mai oribila din aceasta perioada. Dupa prima pastila de ieri, nu am avut nimic, niciun efect secundar. Va tin la curent in continuare.
3 comentarii
0
25-06-2021, ora 09:32
AdrianaBianca32
Nu este medic/terapeut
AdrianaBianca32
Cum te ai simțit dupa cele 4 pastile?
0
21-08-2021, ora 17:35
Tote
Nu este medic/terapeut
Tote
Buna, ne poți da te rog un răspuns cum au decurs lucrurile ? Mulțumesc
0
04-10-2021, ora 20:07
LuanaAida
Nu este medic/terapeut
LuanaAida
Buna. Dupa ce am luat inserat cele 4 pastile conform instructiunilor, am luat preventiv si Nurofen express forte si asteptat la caldura, langa o sticla de apa calda langa mine asteptand sa inceapa sangerarea si durerile. Durerile nu au aparut, dar sangerarea a survenit dupa 4 ore. Dupa 2 saptamani m-am dus iar la medic pentru consult, dar se pare ca ovulul - desi oprit din evolutie - nu a fost eliminat complet asa ca mi-a fost prescris si o saptamana de Arthrotec, dupa 2 saptamani m-am dus iar la medic si totul a fost eliminat. Dupa alte 4 saptamani mi-a aparut menstruatia. Eu nu am avut dureri sau greturi nici dupa medabon, nici dupa Arthrotec. Personal, vorbind strict pentru mine, a fost o decizie corecta de a urma calea medicamentoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •