Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?

Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, credeti ca este normal?
6 comentarii

Si eu am aceași problema... Eu joi am facut asta încă am sângerări nu abundente dar sunt atunci când merg sa urinez, am stare de slăbiciune si amețeală. Am vb cu dr curant mi a spus că sunt normale tot ce se întâmplă colul se curăță însă mi a spus sa imi iau calcidin de la farmacie ca sa imi ajute organismul sper sa fie totul ok.. Am citit pe Prospect legat de medabon scrie ca sângerările pot fi chiar si pana la 13 zile depinde de organismul fiecăreia.

Din propria experienta stiu ca sangerarea tine in jur de 13, 14 zile, doar daca se dapsesc 2 saptamani si sangerarea este abundent atunci e necesar sa anunți medicul

Inclusiv daca mai curg chegulete este normal? Pe mine sa stiu de la cineva care a trecut prin ce trec și eu acum este ajutor psihic eu pe lângă toată nebuloasa asta am și atacuri de panică. Ms ioana

Eu am 3 saptamani de cand nu se mai opreste….!!!!
Am mers la medic mi s a spus ca mai am resturi, am luat alt tratament, care mi a eliminat resturile dar inca sangerez si sangele acum are un miros teribil! Astazi merg iarasi la medic!
Am mers la medic mi s a spus ca mai am resturi, am luat alt tratament, care mi a eliminat resturile dar inca sangerez si sangele acum are un miros teribil! Astazi merg iarasi la medic!

Cum ati rezolvat? S -a oprit sangerarea? La cat timp a apărut menstruația?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Avort medicamentos?
- 8Dupa avortul medicamentos
- 5Avort medicamentos
- 4Medabon
- 1Dureri după avort!
- 0Avort medicamentos
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 6Avort medicamentos-Medabon
- 4Experienta medabon
- 6Avort cu medabon
- 3Experiența cu Medabon.
- 4Medabon experienta si costuri
- 1Avort medicamentos
- 1Ajutati-ma - care sunt cele mai bune pastile pentru avort
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 0Medabon- experienta Februarie 2023
- 0Întrerupere sarcina Medabon
- 2Eliminare ovule medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: