Avort cu medabon

14-12-2021
Titirez mic
Nu este medic/terapeut
Titirez mic
Buna ziua, am facut avort cu medabon saptamana trecuta mai exact joi seara, eu încă mai am sângerări nu abundente, dureri, amețeală si stare de slăbiciune. Am discutat cu medicul curant mi a spus că este normal colul se curăță nu stiu ce sa mai cred daca sunt sau nu normale stările si sa daca este normal sa mai am sângerări. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog sa il spuneti. Va multumesc!
6 comentarii
1
14-12-2021, ora 11:42
Ioana223
Nu este medic/terapeut
Ioana223
Din experienta proprie iti pot spune ca aceste simtome de care spui le am avut in jur de 5 zile, un adevărat coșmar.5 zile am zis ca mor de dureri apoi cu nurofen expres forte si nospa forte am reusit sa tin in frâu durerea.
0
14-12-2021, ora 11:51
Titirez mic
Nu este medic/terapeut
Titirez mic
La mine nu mai cedează cu ele... Am luat nurofen de 200...sunt f speriată... Cât timp a furat sângerarea la dumneavoastră?
0
14-12-2021, ora 11:56
Titirez mic
Nu este medic/terapeut
Titirez mic
La mine este deja ziua 6 și vad ca tot sunt dureri.. Am inceput sa iau și calcidin pentru amețeli, antibioticul l am terminat azi... Deci nu stiu ce sa mai zic simt ca nu mai am putere
0
16-12-2021, ora 18:48
Titirez mic
Nu este medic/terapeut
Titirez mic
Acum sa spun toată povestea cu Medabon... Prima zi pastila a 3 a zi cele 4 ovule în vagin ușoare crampe la început apoi am crezut că ma sfârșesc. Am ajuns la spital cu greu dureri groaznice. Am inceput sa vomit amețeală.am zis daca acum nu mor nu mai mor... Pentru mine experiență a fost una fără cuvinte. Nu imi mai doresc să trec în viața mea prin asa ceva. Acum încă mai sângereze mai am ușoare amețeli... Dar cu ajutorul lui Dumnezeu imi revin încet încet...
0
05-01-2022, ora 05:10
Cristina89!!
Nu este medic/terapeut
Cristina89!!
Bună, căte săptămani aveai??Ieri am luat si eu prima pastila de medabon, iar maine urmeaza celelalte 4, la ce citesc aici, ma ingrozesc.Dar ma gandesc ca fiecare corp reactionează diferit si nu o fi dracu atat de negru.
0
15-01-2022, ora 12:27
ana777
Nu este medic/terapeut
ana777
Bună. Îmi puteți spune cum s-a terminat totul va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •