Avort medicamentos cu Medabon
Bună. Recent am aflat ca sunt insarcinată. In urma controlului ginecologic, am constatat ca nu pot păstra sarcina, din motive medicale :(.
Medicul meu mi-a sugerat avortul medicamentos cu Medabon.
Am cumpărat imediat medicamentul, urmand sa il administrez in urmatoarea ora, bineinteles, ca oricare femeie care ar trece prin asta, am intat si eu sa citesc pareri. Din păcate am citit aici multe păreri de la femei care au trecut printr-un adevărat calvar, m-am panicat tare, dar nu aveam de ales.
Am administrat prima pastilă, nu am simțit absolut nimic dupa aceasta. Dupa 36 de ore am administrat cele 4 ovule, am inceput sa simt dureri dupa o oră si jumătate timp in care am inceput sa sangerez. Cam la 2 ore dupa cele 4 ovule am eliminat sarcina, insa durerile s-au menținut pentru incă aproximativ 4-5 ore.
Țin să menționez că durerile au fost suportabile. La un moment dat am luat un nurofen pt ca aveam impresia ca se intensifica, dar nu au fost cu mult mai mari decat durerile unei menstruatii. Acum sângerez, sunt ok, aștept controlul ginecologic.
Medicul meu mi-a sugerat avortul medicamentos cu Medabon.
Am cumpărat imediat medicamentul, urmand sa il administrez in urmatoarea ora, bineinteles, ca oricare femeie care ar trece prin asta, am intat si eu sa citesc pareri. Din păcate am citit aici multe păreri de la femei care au trecut printr-un adevărat calvar, m-am panicat tare, dar nu aveam de ales.
Am administrat prima pastilă, nu am simțit absolut nimic dupa aceasta. Dupa 36 de ore am administrat cele 4 ovule, am inceput sa simt dureri dupa o oră si jumătate timp in care am inceput sa sangerez. Cam la 2 ore dupa cele 4 ovule am eliminat sarcina, insa durerile s-au menținut pentru incă aproximativ 4-5 ore.
Țin să menționez că durerile au fost suportabile. La un moment dat am luat un nurofen pt ca aveam impresia ca se intensifica, dar nu au fost cu mult mai mari decat durerile unei menstruatii. Acum sângerez, sunt ok, aștept controlul ginecologic.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Avort medicamentos
- 1informatii despre avort medicamentos
- 0unde se poate face avort medicamentos in Bacau ?
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 1Avort medicamentos.
- 1Avort cu Medabon-sangerare redusa
- 1Ajutati-ma - intreruperea medicamentoasa a sarcinii
- 1Avort medicamentos povestea mea
- 3Avort medicamentos Medabon
- 0Experienta mea cu Medabon
- 0Experienta medabon
- 6Avort cu medabon
- 4Medabon -avort medicamentos
- 0Medabon
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 0Întrerupere sarcina Medabon
- 3Lipsa sângerări după medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: