Despre avortul medicamentos
Buna fetelor!!!
Zilele trecute tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, și nefiind un moment prielnic pentru așa ceva, am decis sa fac avort medicamentos. Am răscolit prin discuțiile de aici, dar dacă m-ați putea cu răspunsul la câteva întrebări ar fi minunat. Mâine am programarea la medic, insa caut cât mai multe răspunsuri și păreri in acest sens.
Prima întrebare este, după cât timp revine menstruația ? Am dat peste diverse termene care sunt foarte lungi, și as vrea sa aud și alte păreri, din experiențe bineînțeles.
După cât timp se reprogramează vizita la medic pentru a vedea dacă totul este in regula?
Pana in câte săptămâni se face acest tip de avort? Am văzut ba pana in 7 săptămâni, ba pana in 9, sau depinde de medicamentul in sine?
După calculele mele ar trebui sa am undeva pana in 5 săptămâni …
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Zilele trecute tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, și nefiind un moment prielnic pentru așa ceva, am decis sa fac avort medicamentos. Am răscolit prin discuțiile de aici, dar dacă m-ați putea cu răspunsul la câteva întrebări ar fi minunat. Mâine am programarea la medic, insa caut cât mai multe răspunsuri și păreri in acest sens.
Prima întrebare este, după cât timp revine menstruația ? Am dat peste diverse termene care sunt foarte lungi, și as vrea sa aud și alte păreri, din experiențe bineînțeles.
După cât timp se reprogramează vizita la medic pentru a vedea dacă totul este in regula?
Pana in câte săptămâni se face acest tip de avort? Am văzut ba pana in 7 săptămâni, ba pana in 9, sau depinde de medicamentul in sine?
După calculele mele ar trebui sa am undeva pana in 5 săptămâni …
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 0Avort medicamentos acasa
- 3Avort medicamentos Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 1Misoprostol după avort chirurgical
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Medabon coșmarul vietii
- 4Medabon -avort medicamentos
- 1Test pozitiv după întrerupere de sarcina
- 2Avort medicamentos
- 1Avort Medabon
- 7Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori
- 1Medabon
- 5Experienta cu Medabon 19.05.2023
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
- 0Avort medicamentos
- 0Experiența mea Cu pastilele medicamentoase
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: