Despre avortul medicamentos
Buna fetelor!!!
Zilele trecute tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, și nefiind un moment prielnic pentru așa ceva, am decis sa fac avort medicamentos. Am răscolit prin discuțiile de aici, dar dacă m-ați putea cu răspunsul la câteva întrebări ar fi minunat. Mâine am programarea la medic, insa caut cât mai multe răspunsuri și păreri in acest sens.
Prima întrebare este, după cât timp revine menstruația ? Am dat peste diverse termene care sunt foarte lungi, și as vrea sa aud și alte păreri, din experiențe bineînțeles.
După cât timp se reprogramează vizita la medic pentru a vedea dacă totul este in regula?
Pana in câte săptămâni se face acest tip de avort? Am văzut ba pana in 7 săptămâni, ba pana in 9, sau depinde de medicamentul in sine?
După calculele mele ar trebui sa am undeva pana in 5 săptămâni …
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Zilele trecute tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată, și nefiind un moment prielnic pentru așa ceva, am decis sa fac avort medicamentos. Am răscolit prin discuțiile de aici, dar dacă m-ați putea cu răspunsul la câteva întrebări ar fi minunat. Mâine am programarea la medic, insa caut cât mai multe răspunsuri și păreri in acest sens.
Prima întrebare este, după cât timp revine menstruația ? Am dat peste diverse termene care sunt foarte lungi, și as vrea sa aud și alte păreri, din experiențe bineînțeles.
După cât timp se reprogramează vizita la medic pentru a vedea dacă totul este in regula?
Pana in câte săptămâni se face acest tip de avort? Am văzut ba pana in 7 săptămâni, ba pana in 9, sau depinde de medicamentul in sine?
După calculele mele ar trebui sa am undeva pana in 5 săptămâni …
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 12Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos Timisoara
- 1Avort medicamentos in SIBIU?
- 8Avort Medicamentos cu Medabon
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Mifegyne si cytotec
- 0Avort medicamentos medabon
- 1Misoprostol
- 1Test pozitiv după întrerupere de sarcina
- 4Medabon experienta si costuri
- 2Avort medicamentos
- 7Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori