Dragele mele avort medicamentos Medabon
Deci totul a început acum o săptămână când m am trezit cu o durere de burta incredibila, eu așteptam menstruația și ce credeți hop eram însărcinată în 4 săptămâni și 5 zile am mers la medicul meu ginecolog, și am făcut un control, sarcina era mică și am făcut 2 analize repetate la 24h, apoi am mers din nou a 2 zi la medic pentru control mi a dat medicamentul medabon, următoare dimineață am luat pastila in jur de 8:30 dimineață, in prima zi nu am avut decât pe seara o durere de cap in schimb a 2 zi, am avut o slăbiciune in corp, un frison mic și câteva pete de sânge pe lenjerie, și dureri de burta de moarte, seara in jur de ora 20 am pus cele 4 ovule, după o oră am simțit că mă umflu in abdomen, mă strângea așa burta, am inceput cu o mica sângerare cu o durere suportabila, după 3 ore a început durerile cheaguri de sânge o menstruație mai abundenta, nimic de speriat, totul suportabil pe la 00:30 am mers la wc și am eliminat un cheag mai mare, și durerea a mai cedat, apoi la 4 dimineață am eliminat cheag cat palma era de mare, și durerea a cedat de tot am adormit liniștită, in schimb azi dureri ușoare de burta cu o slăbiciune moderată , sângerari mici, nimic de speriat sper ca pe 6 febr când merg la control sa fie totul în regula !mult succes fetelor să știți ca nu îl recomand pentru că este mai mult psihic, gânduri, decât fizic
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Avort medicamentos
- 1Ajutati-ma - intreruperea medicamentoasa a sarcinii
- 9Medabon
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Post avort medicamentos
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 6Resturi după avort
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos.
- 3Avort MEDABON 2023 nedureros
- 1Avort medicamentos: Medabon
- 3Lipsa sângerări după medabon