Experienta cu Medabon 19.05.2023
Buna fetelor. In data de 19 mai am primit diagnosticul sarcina oprita din evolutie la 8 saptamana. Si bineinteles ca am primit Medabon ca si "tratament" adica recomandarea de-a face avort medicamentos.
Am decis sa scriu si eu ca sa va impartasesc din experienta mea pentru ca si eu am fost la randul meu extrem de speriata, mai ales dupa ce am citit diverse experiente.
La recomandarea medicului am luat pastila seara, urmand ca cele 4 ovule sa le introduc vaginal la 48, maxim 36 de ore dupa ce am luat pastila.
Dupa ce am introdus ovulele in jur de o ora au inceput niste dureri/crampe menstruale si sangerare maro.
La inca o ora dupa, s-au intensificat aceste crampe si la fel si fluxul, sangele deja era rosu intens si crampele puternice. Eu m-am ajutat de o sticla cu apa calda si m-am masat pe burta cu sticla.
Vreo 2 ore pot sa zic ca m-au tinut niste dureri puternice si aveam chiar crampe, ma lasa usor apoi iar ma lua..simteam acele contractii de care mai zic unele femei, dar au fost suportabile...pentru mine cel putin.
Nu am luat nimic pentru durere, deci pot sa spun ca pentru mine doar cele doua ore au fost mai intense, dar sticla cu apa si masajul pe burta m-au ajutat.
Am avut niste cheaguri mai puternice si sangele era abudent dar nu pot sa zic ca intr-o ora am schimbat mai mult de 1 tampon.deci ok ca si flux.
Nu va panicati, e suportabil si chiar daca va e frica, intrebati medicul ce medicamente puteti lua pentru ameliorare. Am mai avut cheaguri cateva zile dupa, dar mici si crampe usoare.
Am fost la control dupa 8 zile si a fost eliminat, mai aveam spotting usor care acum abia dupa 14 zile mi s-a oprit.
Veti mai avea sangeri usoare pana la 14 zile, deci nu va speriati...e normal, important este sa se curete uterul. Cat despre durere, fiecare e diferit, dar decat sa ajungeti la chiuretaj, mai bine indurati cateva dureri si contractii, acasa si va fi bine.
Nu va speriati, totul e trecator! Putere si curaj va doresc!
Am decis sa scriu si eu ca sa va impartasesc din experienta mea pentru ca si eu am fost la randul meu extrem de speriata, mai ales dupa ce am citit diverse experiente.
La recomandarea medicului am luat pastila seara, urmand ca cele 4 ovule sa le introduc vaginal la 48, maxim 36 de ore dupa ce am luat pastila.
Dupa ce am introdus ovulele in jur de o ora au inceput niste dureri/crampe menstruale si sangerare maro.
La inca o ora dupa, s-au intensificat aceste crampe si la fel si fluxul, sangele deja era rosu intens si crampele puternice. Eu m-am ajutat de o sticla cu apa calda si m-am masat pe burta cu sticla.
Vreo 2 ore pot sa zic ca m-au tinut niste dureri puternice si aveam chiar crampe, ma lasa usor apoi iar ma lua..simteam acele contractii de care mai zic unele femei, dar au fost suportabile...pentru mine cel putin.
Nu am luat nimic pentru durere, deci pot sa spun ca pentru mine doar cele doua ore au fost mai intense, dar sticla cu apa si masajul pe burta m-au ajutat.
Am avut niste cheaguri mai puternice si sangele era abudent dar nu pot sa zic ca intr-o ora am schimbat mai mult de 1 tampon.deci ok ca si flux.
Nu va panicati, e suportabil si chiar daca va e frica, intrebati medicul ce medicamente puteti lua pentru ameliorare. Am mai avut cheaguri cateva zile dupa, dar mici si crampe usoare.
Am fost la control dupa 8 zile si a fost eliminat, mai aveam spotting usor care acum abia dupa 14 zile mi s-a oprit.
Veti mai avea sangeri usoare pana la 14 zile, deci nu va speriati...e normal, important este sa se curete uterul. Cat despre durere, fiecare e diferit, dar decat sa ajungeti la chiuretaj, mai bine indurati cateva dureri si contractii, acasa si va fi bine.
Nu va speriati, totul e trecator! Putere si curaj va doresc!
5 comentarii
planuiesti sa repeti experienta si sa faci o arhiva din ele ? sau de ce ai trecut data :))
Nu poti sa dormi de faptul ca am adaugat eu data sau care e problema?e postul meu si il scriu cum vreau, esti lamurita sau mai ai nevoie de explicatii suplimentare??
Buna! Ai luat ceva antibiotic dupa? Eu aseara am administrat pastila oral si urmeaza cele 4 pe cale vaginala. Mentionez ca sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani, medicul meu este putin mai necomunicativ si nu stiu daca ar trebui sa iau si antibiotic imediat dupa. La control am fost chemata abia dupa prima menstruatie care a zis ca ar fi in aproximativ 6 saptamani. Multumesc
Buna, eu nu am luat antibiotic.
Insa eu zic sa mergi mai repede la consult, mi se pare cam mult ca te-a rechemat abia dupa 6 saptamani. Adica este nevoie de un eco mai repede sa vada daca ai eliminat tot din uter.
Insa eu zic sa mergi mai repede la consult, mi se pare cam mult ca te-a rechemat abia dupa 6 saptamani. Adica este nevoie de un eco mai repede sa vada daca ai eliminat tot din uter.
Probabil voi merge la alt medic. Asa mi s-a parut si mie putin tarziu 6 saptamani. Multumesc din suflet. Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Intrerupe de sarcina prin metoda medicamentoasa
- 0unde se poate face avort medicamentos in Bacau ?
- 9Buna seara, in legatura cu intreruperea medicamentoasa.
- 1Avort medicamentos luat ieri
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 0Buna seara! intrerupere de sarcina cu medalbon
- 1Avort medicamentos
- 10Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos si menstruatia
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
- 1Experienta mea cu avort medicamentos(nu recomand)
- 0Medabon
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 0Medabon-Experienta 21.01.2023
- 2Experiența mea “plecată “
- 0Avort medicamentos.
- 0Avortul medicamentos -NU!
- 3Resturi dupa avort medicamentos
- 2Medabon
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: