Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
Buna ziua,
astazi la control mi s-a confirmat faptul ca am o sarcina cu sac fara embrion. Mi s-a recomandat un avort medicamentos, in acelasi timp doctorita mi-a dat si un tratement pt infectia urinara care mi s-a gasit in urma analizelor facute, tratament cu antibiotic. Intrebarea mea este urmatoarea daca incep tratamentul cu Medabon spre exemplu sambata, voi putea continua si cu tratamentul cu antibiotic in paralel sau ar trebui sa il intrerup?
O alta nelamurire ar fi in cazul in care dupa ce iau pastila si capsulele vaginale Medabon, daca am crampe sau dureri abdominale pot lua vre-un comprimat pentru ameliorarea durerilor?
astazi la control mi s-a confirmat faptul ca am o sarcina cu sac fara embrion. Mi s-a recomandat un avort medicamentos, in acelasi timp doctorita mi-a dat si un tratement pt infectia urinara care mi s-a gasit in urma analizelor facute, tratament cu antibiotic. Intrebarea mea este urmatoarea daca incep tratamentul cu Medabon spre exemplu sambata, voi putea continua si cu tratamentul cu antibiotic in paralel sau ar trebui sa il intrerup?
O alta nelamurire ar fi in cazul in care dupa ce iau pastila si capsulele vaginale Medabon, daca am crampe sau dureri abdominale pot lua vre-un comprimat pentru ameliorarea durerilor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 0Ajutor !!! Sarcina fara embrion??
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 10Experienta avort medicamentos
- 1Avort medicamentos.
- 0Am luat medabon
- 4Medabon
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 0Avort medicamentos Medabon
- 1Avort medicamentos
- 5Avort Medicamentos
- 0Avort medicamentos - clinica
- 0Medabon-Experienta 21.01.2023
- 1Avort medicamentos: Medabon
- 3Lipsa sângerări după medabon
- 0Sarcina fără embrion
- 0Experiența Medabon 20.01.2024
- 2Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos sarcina fara embrion avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: