Durere măsea cu pivot, fără nerv

17-01-2018
UBia
Nu este medic/terapeut
UBia
Acum mult timp am purtat aparat dentar pentru 3 ani, ceea ce mi-a distrus molarii de care erau atașate inelele. De atunci am nenumărate probleme cu ei, chiar am pierdut unul. Molarul 2 din partea stângă a fost refăcut de nenumărate ori, mi-a fost scos nervul, iar vara aceasta mi s-a pus un pivot. Totul a fost în regulă până acum câteva săptămâni. Simt o durere constantă și mi-e greu să mănânc pe partea respectivă. Îmi trece doar cu Algozone. Care ar putea fi cauza?
2 comentarii
0
17-01-2018, ora 07:41
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, motivul durerii poate fi o infectie de varful maselei, ceea ce inseamna ca in canalele radiculare au mai ramas ceva bacterii. Trebuie sa faceti radiografie si analizata situatia.
0
17-01-2018, ora 08:50
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,

Daca vi s-a pus doar pivot fara o coroana de acoperire deasupra e posibil sa se fi fracturat un perete al dintelui sau pe langa pivot sa se fi creat un spatiu care a dus la infectarea canalelor radiculare.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic stomatolog ca sa va rezolvati problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul