Durere măsea cu pivot, fără nerv
Acum mult timp am purtat aparat dentar pentru 3 ani, ceea ce mi-a distrus molarii de care erau atașate inelele. De atunci am nenumărate probleme cu ei, chiar am pierdut unul. Molarul 2 din partea stângă a fost refăcut de nenumărate ori, mi-a fost scos nervul, iar vara aceasta mi s-a pus un pivot. Totul a fost în regulă până acum câteva săptămâni. Simt o durere constantă și mi-e greu să mănânc pe partea respectivă. Îmi trece doar cu Algozone. Care ar putea fi cauza?
2 comentarii
Buna ziua, motivul durerii poate fi o infectie de varful maselei, ceea ce inseamna ca in canalele radiculare au mai ramas ceva bacterii. Trebuie sa faceti radiografie si analizata situatia.
Buna ziua,
Daca vi s-a pus doar pivot fara o coroana de acoperire deasupra e posibil sa se fi fracturat un perete al dintelui sau pe langa pivot sa se fi creat un spatiu care a dus la infectarea canalelor radiculare.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic stomatolog ca sa va rezolvati problema.
Daca vi s-a pus doar pivot fara o coroana de acoperire deasupra e posibil sa se fi fracturat un perete al dintelui sau pe langa pivot sa se fi creat un spatiu care a dus la infectarea canalelor radiculare.
Faceti o radiografie la dintele respectiv si mergeti la un medic stomatolog ca sa va rezolvati problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Referitor nerv extras unui dinte
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 2Sensibilitate masea fara nerv de 4 ani
- 4Dureri de masea cu nervul scos
- 6Măsea plombata fără nerv
- 5Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere masea cu nerv scos
- 4Probleme dentare sau orl?
- 2Durere nelocalizata
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 3Dureri dupa pilit
- 5Molar, nerv scos.
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 1Durere masea la 1 an dupa scoaterea nervului
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Durere de masea
- 2Molar fara nerv cu obturatie doare la rece
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv