Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.

12-07-2018
Cristian Baciu
Nu este medic/terapeut
Cristian Baciu
Salut. Am fost la medicul stomatolog si mi-a facut extractie de nerv joia trecuta (pe 5 iulie) si a fost totul ok, mi-a curatat tot, mi-a pus pansament si am plecat acasa. Am fost marti sa verifice daca s-au vindecat canalele si a zis ca nu sunt inca vindecate, mi-a bagat un ac pe canal si m-a durut. Incepand de aseara(miercuri, 11 iulie, aproximativ o saptamana de la extractia nervului) a inceput sa ma doara. M-am gandit ca nu are cum avand in vedere ca mi-a scos nervul si ca imi va trece dupa ce dorm. M-am trezit dimineata, durerea este aproape insuportabila. Ce poate fi? Medicul a plecat astazi in concediu si vine abia pe 25. Am facut tratament pana de curand cu Bromazepam, Eglonyl si Prozac, am putin peste o saptamana de cand am renuntat la ele. Am voie sa iau analgezice? Multumesc de raspuns!
3 comentarii
1
12-07-2018, ora 12:05
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Uneori dupa extirparea nervului apar dureri.
Puteti lua un antiinflamator pentru calmarea durerii.
0
12-07-2018, ora 15:11
Cristian Baciu
Nu este medic/terapeut
Cristian Baciu
Multumesc pentru raspuns. Este normal ca durerea sa apara dupa 6 zile de la extirpare? Am luat un nurofen si a mai trecut durerea.
0
12-07-2018, ora 17:26
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
La molarul de minte tratamentul merge mai greu, pot aparea dureri in timpul tratementului, mai ales ca nu s-au obturat definitiv canalele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul