Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
Salut. Am fost la medicul stomatolog si mi-a facut extractie de nerv joia trecuta (pe 5 iulie) si a fost totul ok, mi-a curatat tot, mi-a pus pansament si am plecat acasa. Am fost marti sa verifice daca s-au vindecat canalele si a zis ca nu sunt inca vindecate, mi-a bagat un ac pe canal si m-a durut. Incepand de aseara(miercuri, 11 iulie, aproximativ o saptamana de la extractia nervului) a inceput sa ma doara. M-am gandit ca nu are cum avand in vedere ca mi-a scos nervul si ca imi va trece dupa ce dorm. M-am trezit dimineata, durerea este aproape insuportabila. Ce poate fi? Medicul a plecat astazi in concediu si vine abia pe 25. Am facut tratament pana de curand cu Bromazepam, Eglonyl si Prozac, am putin peste o saptamana de cand am renuntat la ele. Am voie sa iau analgezice? Multumesc de raspuns!
3 comentarii
Buna ziua,
Uneori dupa extirparea nervului apar dureri.
Puteti lua un antiinflamator pentru calmarea durerii.
Uneori dupa extirparea nervului apar dureri.
Puteti lua un antiinflamator pentru calmarea durerii.
Multumesc pentru raspuns. Este normal ca durerea sa apara dupa 6 zile de la extirpare? Am luat un nurofen si a mai trecut durerea.
La molarul de minte tratamentul merge mai greu, pot aparea dureri in timpul tratementului, mai ales ca nu s-au obturat definitiv canalele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Referitor nerv extras unui dinte
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 3Intrebare endodont
- 2Durere masea cu nerv scos
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
- 7canal dinte lasat liber
- 0Ce probleme pot aparea in cazul in care un varf de ac rupt a ramas in os, nu dinte?
- 1Canal la masea netratat
- 4Probleme dentare sau orl?
- 2Durere nelocalizata
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 5Molar, nerv scos.
- 3Radiografie 13 - Este tratat corect ?
- 1Durere de dinti, chiar daca nu mai au nerv
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
Mai multe informații despre: Endodontia durere dinte fara nerv
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: