Durere de dinte fără nerv
Bună seara am o problema acum 4 luni misa scos nervul dela un dinte din fata după misa rupt jumate din el nu sa putut extrage din cauza sarcini menționez era cariata și acum alaptez, problema e ca a început de câteva zile sa ma doară destul de tare simt o durere profunda după care am momente când pulsează dela paracetamol îmi trece în timpul dureri mai simt ca se imobilizeze deparca sar pune o presiune pe ia la atingere sau în timp ce mănânc tot ma doare dela ce ma doare și ce este de făcut de extras nu pot deși asta mia fost sugerat de către medicul dentist doare ce alaptez și ar trebui sa țin o pauza dela alăptat 12 ore și bebe din păcate nu accepta biberonul și laptele praf
2 comentarii
Bună ziua,
orice astfel de durere trebuie abordată și evaluată în persoană de către medicul dentist conform istoricului medical personal.
În principiu nu există contraindicații ale extracției în perioada de alăptare, dezavantajul fiind că uneori se poate întâmpla ca primul jet de lapte să aibă gust amar și să îl refuze bebele.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
orice astfel de durere trebuie abordată și evaluată în persoană de către medicul dentist conform istoricului medical personal.
În principiu nu există contraindicații ale extracției în perioada de alăptare, dezavantajul fiind că uneori se poate întâmpla ca primul jet de lapte să aibă gust amar și să îl refuze bebele.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 4Dureri de masea cu nervul scos
- 5Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere premolar fara nerv
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
- 3Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
- 5Durere de masea cu nerv scos si tratament in aceasta
- 2Durere slaba sub masea
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 5Molar, nerv scos.
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 2Durere de masea cu nerv scos
- 1Durere de masea
- 1Durere de dinti, chiar daca nu mai au nerv
- 2Molar fara nerv cu obturatie doare la rece
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv