Durere de masea cu nerv scos
Buna seara. Mi-am tratat 3 masele prin endodontie microscopica anul trecut si am dureri la o masea.Am facut radiografie de doua ori si a iesit bine. Durerea o am de mult timp, am perioade cand ma lasa si mai ia din nou, insa de ceva timp nici nu mai pot manca in acea parte. Doare la percutie si la mancat. La aceste 3, unul langa altul, un premolar si doi molari urmeaza ca medicul sa.mi puna coroane dentare.
Medicul mi-a prescris antinevralgic cateva zile, iar daca nu trece sa fac un CT. Nu am nici o imbunatatire de la pastile. Care e cauza durerii?
Medicul mi-a prescris antinevralgic cateva zile, iar daca nu trece sa fac un CT. Nu am nici o imbunatatire de la pastile. Care e cauza durerii?
2 comentarii
buna seara! este dificil de spus care este cauza, insa cu siguranta CT ul va aduce informatii suplimentare ( daca exista canale neobturate- varianta foarte putin probabila daca tratamentele s-au efectuat la microscop; sau daca exista fisuri radiculare ce nu au fost vazute la micro sau pe radiografie).
Buna ziua. Am facut tomografie maxilara si sinusuri pe toata partea de sus si nu a iesit nimic. Durerea nu mai este asa intensa pentru ca am luat 2 pastile de ketonal duo. La percutie si masticatie doare. Ce poate fi avand in vedere ca am mai avut dureri, au trecut dar au revenit. Medicul insista ca poate fi o nevralgie dar la cald si rece nu am nimic. Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 4Dureri de masea cu nervul scos
- 6Măsea plombata fără nerv
- 1Durere premolar fara nerv
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 3Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
- 4Probleme dentare sau orl?
- 2Durere slaba sub masea
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 5Molar, nerv scos.
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 2Durerea masea fara nerv
- 1Canal obturat, nerv scos măsea innegrita
- 2Molar fara nerv cu obturatie doare la rece
- 1Infecție la dinte
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv