Durere de masea cu nerv scos

22-01-2022
Petrutzza
Nu este medic/terapeut
Petrutzza
Buna seara. Mi-am tratat 3 masele prin endodontie microscopica anul trecut si am dureri la o masea.Am facut radiografie de doua ori si a iesit bine. Durerea o am de mult timp, am perioade cand ma lasa si mai ia din nou, insa de ceva timp nici nu mai pot manca in acea parte. Doare la percutie si la mancat. La aceste 3, unul langa altul, un premolar si doi molari urmeaza ca medicul sa.mi puna coroane dentare.
Medicul mi-a prescris antinevralgic cateva zile, iar daca nu trece sa fac un CT. Nu am nici o imbunatatire de la pastile. Care e cauza durerii?
2 comentarii
0
22-01-2022, ora 17:53
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna seara! este dificil de spus care este cauza, insa cu siguranta CT ul va aduce informatii suplimentare ( daca exista canale neobturate- varianta foarte putin probabila daca tratamentele s-au efectuat la microscop; sau daca exista fisuri radiculare ce nu au fost vazute la micro sau pe radiografie).
0
01-02-2022, ora 10:37
Petrutzza
Nu este medic/terapeut
Petrutzza
Buna ziua. Am facut tomografie maxilara si sinusuri pe toata partea de sus si nu a iesit nimic. Durerea nu mai este asa intensa pentru ca am luat 2 pastile de ketonal duo. La percutie si masticatie doare. Ce poate fi avand in vedere ca am mai avut dureri, au trecut dar au revenit. Medicul insista ca poate fi o nevralgie dar la cald si rece nu am nimic. Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul