Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
Buna seara, cu o zi in urma am observat ca ma doare molarul superior in momentul in care ma spalam pe dinti. La inceput durea doar la atingere, dar acum doare in permanenta. Daca iau Nurofen 400 trece pentru cateva ore dar tot doare la atingere.
Dentistul a scos nervii acum 4-5 ani si a mai verificat canalele inca odata intr-o alta zi pentru a fi sigur ca nu a ramas nimic. Am fost la dentist acum 5 saptamani la un control sa vad daca am vreo carie si a spus ca totul este in regula.
Am sunat pentru programare si mi s-a spus ca se poate abia peste 2 saptamani. Am vreun motiv sa ma ingrijorez? Sa merg in alta parte mai repede?
Va multumesc!
Dentistul a scos nervii acum 4-5 ani si a mai verificat canalele inca odata intr-o alta zi pentru a fi sigur ca nu a ramas nimic. Am fost la dentist acum 5 saptamani la un control sa vad daca am vreo carie si a spus ca totul este in regula.
Am sunat pentru programare si mi s-a spus ca se poate abia peste 2 saptamani. Am vreun motiv sa ma ingrijorez? Sa merg in alta parte mai repede?
Va multumesc!
2 comentarii
Tin sa spun si ca simt o pulsatie permanenta, iar in momentul in care fac putin efort se accentueaza durerea.
Buna ziua! scriati ca ati verificat in alta zi canalale, in urma tratamentului- in urma cu 4- 5 ani, da? Acest tratament trebuie verificat si acum ( initial o radiografie retroalveolara pe dintele acela este necesara). Cred ca este nevoie de reluarea tratamentului de canal. Este posibil sa se umfle obrazul/dintele, la cum ati descris durerea, nu cred ca va trece spontan. Puteti posta si aici radiografia dupa ce o faceti. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de dinte dupa opturatie de canal
- 4Durere acuta la masea plombata
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 6Măsea plombata fără nerv
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 4Durere dupa obturatie
- 2Durere nelocalizata
- 2Durere slaba sub masea