Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.

24-08-2020
AlexV22
Nu este medic/terapeut
AlexV22
Buna seara, cu o zi in urma am observat ca ma doare molarul superior in momentul in care ma spalam pe dinti. La inceput durea doar la atingere, dar acum doare in permanenta. Daca iau Nurofen 400 trece pentru cateva ore dar tot doare la atingere.
Dentistul a scos nervii acum 4-5 ani si a mai verificat canalele inca odata intr-o alta zi pentru a fi sigur ca nu a ramas nimic. Am fost la dentist acum 5 saptamani la un control sa vad daca am vreo carie si a spus ca totul este in regula.
Am sunat pentru programare si mi s-a spus ca se poate abia peste 2 saptamani. Am vreun motiv sa ma ingrijorez? Sa merg in alta parte mai repede?
Va multumesc!
2 comentarii
0
24-08-2020, ora 00:24
AlexV22
Nu este medic/terapeut
AlexV22
Tin sa spun si ca simt o pulsatie permanenta, iar in momentul in care fac putin efort se accentueaza durerea.
0
24-08-2020, ora 07:13
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! scriati ca ati verificat in alta zi canalale, in urma tratamentului- in urma cu 4- 5 ani, da? Acest tratament trebuie verificat si acum ( initial o radiografie retroalveolara pe dintele acela este necesara). Cred ca este nevoie de reluarea tratamentului de canal. Este posibil sa se umfle obrazul/dintele, la cum ati descris durerea, nu cred ca va trece spontan. Puteti posta si aici radiografia dupa ce o faceti. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul