Masea care doare dupa scoaterea nervului

Buna seara! Acum 2 luni am avut o lucrare destul de complicata pentru o masea la care a fost nevoie de multe anestezii intrucat ma durea foarte tare. In cele din urma, stomatologul a reusit sa scoata nervul si sa mi-o plombeze. Totul a fost ok, fara nicio durere nici macar in perioada de dupa lucrare, pana acum cateva zile cand a inceput sa ma doara. Nu e o durere constanta si de nesuportat, apare doar la incalecarea maselelor si la mestecat si dispare daca tin presiune mai mult timp pe ea. Ce credeti ca ar putea fi? Nu stiu daca e nevoie sa incerc sa iau niste pastile pentru durere intrucat in tot acest timp am luat Aflamil si Mydocalm recomandate de un alt doctor insa pentru alte afectiuni pe care le am si care nu au legatura cu dantura. Va multumesc!
1 comentarii

Buna ziua! ati facut radiografie de control dupa finalizarea tratamentului? De obicei se indica pentru a se vedea daca s-a ajuns cu tratamentul pana la varful fiecarui canal. Daca ati facut, o puteti posta aici; daca nu ati facut, asta va recomand. Tratamentul antiinflamator luat ar trebui sa fie suficient, dar dupa cum descrieti simptomele, nu cred ca se rezolva fara tratament local. Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 2durere dupa plomba
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 1Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Depasire obturatie canal
- 2Durere de dinte fără nerv
- 1Durere de dinti, chiar daca nu mai au nerv
- 1Durere persistenta după tratament de canal
- 2Molar fara nerv cu obturatie doare la rece
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie durere dinte fara nerv
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: