Masea care doare dupa scoaterea nervului

01-02-2021
gabriela007
Nu este medic/terapeut
gabriela007
Buna seara! Acum 2 luni am avut o lucrare destul de complicata pentru o masea la care a fost nevoie de multe anestezii intrucat ma durea foarte tare. In cele din urma, stomatologul a reusit sa scoata nervul si sa mi-o plombeze. Totul a fost ok, fara nicio durere nici macar in perioada de dupa lucrare, pana acum cateva zile cand a inceput sa ma doara. Nu e o durere constanta si de nesuportat, apare doar la incalecarea maselelor si la mestecat si dispare daca tin presiune mai mult timp pe ea. Ce credeti ca ar putea fi? Nu stiu daca e nevoie sa incerc sa iau niste pastile pentru durere intrucat in tot acest timp am luat Aflamil si Mydocalm recomandate de un alt doctor insa pentru alte afectiuni pe care le am si care nu au legatura cu dantura. Va multumesc!
1 comentarii
0
01-02-2021, ora 09:33
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! ati facut radiografie de control dupa finalizarea tratamentului? De obicei se indica pentru a se vedea daca s-a ajuns cu tratamentul pana la varful fiecarui canal. Daca ati facut, o puteti posta aici; daca nu ati facut, asta va recomand. Tratamentul antiinflamator luat ar trebui sa fie suficient, dar dupa cum descrieti simptomele, nu cred ca se rezolva fara tratament local. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul