Dureri dupa pilit
Buna ziua!
Cei 4 dinti din fata necesita imbracarea din cauza faptului ca tot au fost plombati, iar de acum nu se mai putea face nimic. Marti am inceput lucrul, mi-au fost scosi nervii de la doi dinti, nu am avut nici o durere apoi. Ieri, joi, au fost scosi nervii celorlalti doi dinti si mi-au fost piliti cei 4 dinti. Dupa ce m-am dezmortit au inceput durerile. Iau nurofen forte si se calmeaza, toata durerea se canalizeaza asupra unui singur dinte. Ce-i drept, si inaintea, la acel dinte aveam gingia inflamata uneori, nu stiu daca ma doare gingia sau inauntru. E normala durerea avand in vedere ca nu mai exista nerv?
Cei 4 dinti din fata necesita imbracarea din cauza faptului ca tot au fost plombati, iar de acum nu se mai putea face nimic. Marti am inceput lucrul, mi-au fost scosi nervii de la doi dinti, nu am avut nici o durere apoi. Ieri, joi, au fost scosi nervii celorlalti doi dinti si mi-au fost piliti cei 4 dinti. Dupa ce m-am dezmortit au inceput durerile. Iau nurofen forte si se calmeaza, toata durerea se canalizeaza asupra unui singur dinte. Ce-i drept, si inaintea, la acel dinte aveam gingia inflamata uneori, nu stiu daca ma doare gingia sau inauntru. E normala durerea avand in vedere ca nu mai exista nerv?
3 comentarii
Buna ziua,
Probabil durerea este de la obturatia de canal definitiva.
In cateva zile va ceda.
Probabil durerea este de la obturatia de canal definitiva.
In cateva zile va ceda.
Buna ziua! Revin dupa o luna de la finalizarea lucrarii. Pana de curand nu am muscat, ma durea, insa acum doua zile mi-am facut curaj si am muscat putin dintr-un mar. De aici a inceput durerea, cred eu, asupra aceluiasi dinte de care ma plangeam si mai sus. Se manifesta atunci cand beau ceva cald, respir aer rece. Mi se pare ciudat, din cate stiu eu, aceste dureri apar cand ai nerv, insa al meu e scos. Oricum, am sangerari gingivale asupra celor 4 dinti imbracati.
Din experienta dumneavoastra, ar trebui sa ma ingrijorez? Am inceput sa imi masez gingiile cu pasta de dinti dupa fiecare spalare si clatire cu ceai de salvie.
Din experienta dumneavoastra, ar trebui sa ma ingrijorez? Am inceput sa imi masez gingiile cu pasta de dinti dupa fiecare spalare si clatire cu ceai de salvie.
Buna ziua,
Faceti o radiografie de control la dintele care doare, nu e normal sa simtiti rece si cald la el.
In privinta sangerarii gingivale sunt doua cauze: gingii foarte subtiri si sensibile sau coroane dentare prea lungi care ranesc gingia.
Faceti o radiografie de control la dintele care doare, nu e normal sa simtiti rece si cald la el.
In privinta sangerarii gingivale sunt doua cauze: gingii foarte subtiri si sensibile sau coroane dentare prea lungi care ranesc gingia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Referitor nerv extras unui dinte
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 6Măsea plombata fără nerv
- 5Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere premolar fara nerv
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
- 5Durere de masea cu nerv scos si tratament in aceasta
- 2Durere slaba sub masea
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 1Durere masea la 1 an dupa scoaterea nervului
- 2Durerea masea fara nerv
- 2Durere de masea cu nerv scos
- 1Durere de masea
- 1Infecție la dinte
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv