Durere persistenta in urma scoaterii nervului
Acum o saptamana si jumate mi s-a scos nervul dintr-o masea din partea de jos, care a ramas sensibila si la rece si la orice apasare, fiind imposibil sa mananc pe ea.Desi am spus asta medicului, acesta mi-a imbracat-o ulterior acum 2 zile, impreuna cu alt dinte sensibilizat si el in urma pilirii, iar durerile sunt constante.As vrea sa stiu daca aceste dureri vor trece si de ce apar inca, din moment ce maseaua nu mai are nerv.Uneori durerea radiaza in jos ca un curent, inspre maxilar.Va multumesc.
7 comentarii
Buna ziua! Dupa tratamentele de canal dintii pot ramane sensibili cateva saptamani bune, o sensibilitate care scade ca intensitate si cedeaza la antiinflamator. Poate este indicat sa faceti o radiografia pentru situatia actuala; dar daca sunteti in tratament la un medic, verificati starea dentara cu el.
Buna dimineata,
Faceti o radiografie de control a tratamentului de canal.
Faceti o radiografie de control a tratamentului de canal.
Va multumesc frumos pt.amabilitatea de a-mi raspunde atat de repede.Va doresc numai bine., Cu stima.
Buna seara,
Este posibil sa fie o durere radianta si de la un alt dinte, trebuie verificat pas cu pas si gasit motivul.
Sanatate!
Este posibil sa fie o durere radianta si de la un alt dinte, trebuie verificat pas cu pas si gasit motivul.
Sanatate!
Multumesc pt raspuns, am facut radiografie si nu a reiesit nimic de acolo, desi ma intreb, o masea poate avea un singur canal?Pt ca in rafiografie asa aparea, un singur canal, si cu toate astea am niste dureri insuportabile la rece care merg pana in maxilar.Medicul meu stomatoog da din umeri si nu intelege de ce ma doare asa rau.Daca ar fi o infectie la radacina ce alte simptome ar mai aparea?Va multumesc.
O masea are 3 sau 4 canale. Puteti face o tomografie computerizata in scop endodontic si pe ea se va vedea cate canale sunt.
Buna seara,
puteti merge la un medic specializat in endodontie si vazut ce parere are si acest medic.
Cautati pe cineva care sa va rezolve situatia.
Sanatate!
puteti merge la un medic specializat in endodontie si vazut ce parere are si acest medic.
Cautati pe cineva care sa va rezolve situatia.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Referitor nerv extras unui dinte
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 6Măsea plombata fără nerv
- 2Durere masea cu nerv scos
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
- 3Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
- 4Probleme dentare sau orl?
- 2Durere nelocalizata
- 2Durere slaba sub masea
- 3Dureri dupa pilit
- 5Molar, nerv scos.
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Durerea masea fara nerv
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 2Durere de masea cu nerv scos
- 2Durere de dinte fără nerv
- 2Molar fara nerv cu obturatie doare la rece
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv