Durere slaba sub masea

14-08-2018
Adrian95
Nu este medic/terapeut
Adrian95
Acum 2 ani am avut o durere mai mare de masea ! Am fost la medic am facut tratament mi a omorat nervul si am ramas cu o plimba temporara care mai apoi s a transformat in gaura! Nu am mai revenit dupa, dar am observat o umflatura ce aparea apoi se retragea iar acum nu mai apare, dar de scurt timp a aparut o usoara jena sub masea undeva sub maxilar dar nu doare, e o usoara jena cu mici intepaturi infundate ocazionale! Nu am cum sa o fac deocamdata caci trebuie extrasa si eu lucrez in strainatate deocamdata ! In rest nu am doare cand mestec sau la cald sau rece! Ce poate fi? Multumesc!
2 comentarii
0
14-08-2018, ora 09:11
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Cel mai probabil s-a infectat la varful radacinii si aveti o simptomatologie la cea infectie locala care cel mai probabil este cronica dar se poate acutiza in orice moment. Mergeti si faceti macar o radiografie si o postati aici si va putem spune cu exactitate ce este acolo.Nu amanati momentul !
O zi buna!
0
14-08-2018, ora 10:37
Adrian95
Nu este medic/terapeut
Adrian95
Din pacate timpulcsi nici banii nu imi permit sa fac asta acum! Abia saptamana trecuta am plecat din tara si pana strang niste banuti nici radiografia nu mi-o permit ! Stiti vreun medicament care sa calmeze sau sa incetineasca infectia pe care as putea sa il cumpar pana vad despre ce este vorba la un medic! De preferat un medicament ce este valabil si in strainatate sau ma rog pe care eu sa il caut sub denumirea lui din aceasta tara, ulterior! Multumesc ! Cand este posibil voi face o radiografie !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinte fără nerv: de ce apare durerea și ce soluții există
  •