Durere slaba sub masea
Acum 2 ani am avut o durere mai mare de masea ! Am fost la medic am facut tratament mi a omorat nervul si am ramas cu o plimba temporara care mai apoi s a transformat in gaura! Nu am mai revenit dupa, dar am observat o umflatura ce aparea apoi se retragea iar acum nu mai apare, dar de scurt timp a aparut o usoara jena sub masea undeva sub maxilar dar nu doare, e o usoara jena cu mici intepaturi infundate ocazionale! Nu am cum sa o fac deocamdata caci trebuie extrasa si eu lucrez in strainatate deocamdata ! In rest nu am doare cand mestec sau la cald sau rece! Ce poate fi? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Cel mai probabil s-a infectat la varful radacinii si aveti o simptomatologie la cea infectie locala care cel mai probabil este cronica dar se poate acutiza in orice moment. Mergeti si faceti macar o radiografie si o postati aici si va putem spune cu exactitate ce este acolo.Nu amanati momentul !
O zi buna!
Cel mai probabil s-a infectat la varful radacinii si aveti o simptomatologie la cea infectie locala care cel mai probabil este cronica dar se poate acutiza in orice moment. Mergeti si faceti macar o radiografie si o postati aici si va putem spune cu exactitate ce este acolo.Nu amanati momentul !
O zi buna!
Din pacate timpulcsi nici banii nu imi permit sa fac asta acum! Abia saptamana trecuta am plecat din tara si pana strang niste banuti nici radiografia nu mi-o permit ! Stiti vreun medicament care sa calmeze sau sa incetineasca infectia pe care as putea sa il cumpar pana vad despre ce este vorba la un medic! De preferat un medicament ce este valabil si in strainatate sau ma rog pe care eu sa il caut sub denumirea lui din aceasta tara, ulterior! Multumesc ! Cand este posibil voi face o radiografie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Măsea plombata fără nerv
- 2Durere masea cu nerv scos
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 3Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
- 5Durere de masea cu nerv scos si tratament in aceasta
- 4Probleme dentare sau orl?
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 3Dureri dupa pilit
- 5Molar, nerv scos.
- 1Durere măsele cu pivot
- 1Durere masea la 1 an dupa scoaterea nervului
- 2Durerea masea fara nerv
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere de masea
- 2Durere de dinte fără nerv
- 1Durere de dinti, chiar daca nu mai au nerv