Contraceptive si noduli la sani

12-05-2006
alice88
Nu este medic/terapeut
alice88
As dori sa incep sa folosesc ca metoda contraceptiva, anticonceptionalele orale.In urma cu 3 ani am descoperit ca am un nodul la san.Medicul ginecolog mi-a recomandat sa nu folosesc anticonceptionale, dar in decurs de un an, am fost nevoita sa folosesc de 4 ori contraceptia de urgenta.Am citit ca anticonceptionalele previn bolile begnine ale sanului, ceea ce ar fi un avantaj, dar contrazice recomandarea medicului.Sunt recomandate anticonceptionalele in cazul meu, si care pilula monohormonala sau combinata? Ce riscuri exista in cazul meu?
1 comentarii
0
12-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
alice88, ar fi bine sa stim exct diagnosticul pus atunci si daca ai facut sau nu mamografie.Doar in acest fel putem sa ne exprimam parerea cu privire la anticonceptionale.Sigur, cel mai nimerit ar fi sa mergi intr-un cabinet de planning cu rezultatul la mamografie si cu diagnosticul pus si sa discuti cu medicul de acolo
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: